RDR2 grafikleri abartı mı değil mi?

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 4.604
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beklentiyi yüksek tutarak oyuna girdiğinizden dolayı böyle düşünmeniz normal. Bu oyun hakkında hiç bilgisi olmayan birisine gösterdiğinizde oldukça iyi diyecektir.

tenor.gif

Ultra ayarlarda oynayabilirsiniz. 2K oynayabilirsiniz. 4K oynayabilirsiniz. 1080P High ayarlarda grafik kalitesini tam anlamıyla nasıl anladınız anladım. Hakkı yenecek bir oyun değil.
Bu oyunun optimizasyonuyla biraz zor.

Bu oyunun optimizasyonuyla biraz zor.
Ultra + High karışımı ile 45-60 arası (vysnc açık) fps alıyorum RX 580 ile abartıldığı kadar kötü değil optimizasyonu. Hele Mafia Defentive Edition, Far Cry 5 vb gibi oyunları düşünürsek çok iyi.

Ben Ultra-High karışık ayarlarda 1080P'de oynuyorum. Ana tabloya bakarsak başarılı çimenler ışıklandırma vb, ama karakterler ve kıyafetleri çevresellere kıyasla düşük kalıyor, belki de bu dengesizlik bu izlenimi yaratıyor olabilir. Ekran kartım çok yüksek değil diye mi bilmiyorum ama Metro Exodus'da Ultra + RTX ile grafiklerden hem keyif hem de iyi bir FPS almıştım RDR 2'ye göre.

Ultra + High karışımı ile 45-60 arası (vysnc açık) fps alıyorum RX 580 ile abartıldığı kadar kötü değil optimizasyonu. Hele Mafia Defentive Edition, Far Cry 5 vb gibi oyunları düşünürsek çok iyi.
Patchlerle bayağı düzeltildi zaten ama çok siyah ekran alan problem yaşayan var. Daha da iyi olabilir.

Optimizasyonu kötü olduğu aldığın FPS değerinden belli. 2018 yapımı oyun RX580 ultra'da 60 FPS almalıydı en az.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı