RDR2 hikayesi için mi grafiği için mi oynanır?

Bilgisayarım en düşük ayarda 60 FPS verebilecek düzeyde. Böyle oynarsam beğenir miyim? Grafikleri kısınca görüntü çok bozuluyor mu? Sadece hikayesi için oynanır mı?

Oyun çok iyi. Hayatımda bu kadar gerçekçi oyun oynamadım. Animasyonlari zaten beni benden alıyor. Hikayeside çok iyi. Baya uzun bu sayede uzun oynanış süresi sunuyor.Ama beni sıkan tek şey at sürmek. Çok uzak yerlere bile atla gitmek lazım ve bu bana çok ağır geliyor çünkü oyun çok gerçekçi. Kesinlikle alınması gereken bir oyun.

Her ikisi içinde oynanir, sonra da birinci oyunu emulator ile bitirin güzel oluyor.

Eski Monster bilgisayarımda dediğin şekilde epey zevk alarak oynamıştım. Bence ikisi içinde değil de detayları ve yaşayan çevresi içinde kendini oyunun bir parçası gibi hissettiğin için oynanır.

Bilgisayarım en düşük ayarda 60 FPS verebilecek düzeyde. Böyle oynarsam beğenir miyim? Grafikleri kısınca görüntü çok bozuluyor mu? Sadece hikayesi için oynanır mı?

RDR2 güzel grafikleri olmasına rağmen grafik oyunu değil. Yani onun için oynanmaz. Hikayesi efsanedir ama. Düşük ayarlarla da çok sırıtmıyor bu arada bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı