RDR2 iade edilmeli mi?

Yanlış bir düşünce. Eğer paranız yok ise toplayın. (200 TL'nin artık bir değeri yok.) Aksi takdirde emeğe saygısızlık yapılıp crack indirmek çok mantıksız. Virüslerde cabası.

Eskiden bende sizin gibi düşünüyordum hatta insanlara kızıyordum oyunların çıkış tarihi aylar öncesinden veriliyor 300TL toplamak zor mu diyordum. Şimdi ise yeni çıkan her oyun neredeyse 4 haneli ve bir oyuna 4 haneli ücretler vermeyi doğru bulmuyorum. Mesela 1500TL'ye bir oyun almak yerine 2x8GB RAM alınabilir.

Hikayeli oyunların çoğu aşağı yukarı 20 saat oluyor. Ben RDR2'yi neredeyse 400 saate yakın oynayıp sadece 2kez bitirdim. Yan görevleriydi, keşifleriydi derken aşırı keyif alarak oynadığım 2-3 oyundan biri. Hatta %100le bitirdiğim tek oyundur. Şu sıralar tekrar başladım mesela. Hikayesinin işlenişi, karakter derinlikleri harika bir oyun.

Hikayeli oyunların çoğu aşağı yukarı 20 saat oluyor. Ben RDR2'yi neredeyse 400 saate yakın oynayıp sadece 2kez bitirdim. Yan görevleriydi, keşifleriydi derken aşırı keyif alarak oynadığım 2-3 oyundan biri. Hatta %100le bitirdiğim tek oyundur. Şu sıralar tekrar başladım mesela. Hikayesinin işlenişi, karakter derinlikleri harika bir oyun.

Hocam 400 saat ne be oyunda her gittiğim yerde bir olayla karşılaşıyorum ama 400 saatlik olacağını hiç düşünmemiştim.

Eskiden bende sizin gibi düşünüyordum hatta insanlara kızıyordum oyunların çıkış tarihi aylar öncesinden veriliyor 300TL toplamak zor mu diyordum. Şimdi ise yeni çıkan her oyun neredeyse 4 haneli ve bir oyunda 4 haneli ücretler vermeyi doğru bulmuyorum.
Bunu bende doğru bulmuyorum hocam. Maalesef ki fiyatı 4 haneye ulaşan oyun sayısı artacak. Bunda yapılabilecek bir şey yok. Korsan indirebilirsiniz ancak başkasına tavsiye etmemek daha mantıklı. Maalesef artık oyun almakta güç hale gelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı