RDR2 kaçıncı saatten sonra sarıyor?

Çoğu kişi oyunun başlarında sıkıldığını ama sonradan çok güzel bir hal aldığını söylemekte. Oyunun sarmaya başlaması için ne kadar süre oynamak gerekli sizce?

İlk chapterlar hariç oyun şu ana kadar dünyanın en iyi oyunudur. Yan görevleri yapmayı unutma o koca ve dolu dolu açık dünyayı dolaş şaheser gibi. Gelinen en üst nokta şu an budur.
 
İlk karlı bölümlerde bunalabilirsin ama sonrasında oyun seni kendine bağımlı hale getiriyor biraz sabır isteyen bir oyun ona güven. Ben yan görevlerle falan oynayıp oyunda 73 saati devirdim ve hala bitmedi bitsinde istemiyorum.
 
Bir kere bitirdim ve her şeyi görmeye çalıştım. %100 bitirdiğimde 210 saat, Chapter 3e geçtiğimde 100 saate yakın bir süre geçmişti. Colter bölümünü geride bıraktıktan sonra sarmaya başlar herhalde. Ben oyunu açar açmaz saracağını anlamıştım ve öyle de oldu.
 
4K ultra ayarlarda oynayabileceğiniz bir sisteminiz varsa (6700xt ucu ucuna kurtarıyor) başlarda grafik ve animasyonlarin harikaligini anlamaya çalışırken chapter 2'ye kadar geliyorsunuz. Sonrasinda oyun zaten akıyor.

Yapısal olarak çok ağır bir oyun bence ama her şeyiyle güzel bitirdim ama hikaye konusunda witcher daha güzel be abi 😂
E hocam Witcher koskocaman bir külliyat resmen. 7 kitap yazmış Sapsowski. (1 tane de oyundan sonra çıktı ama onu görmezden geliyorum malum sebeplerden) Rdr'nin Witcher'ın hikayesine yaklaşması bile bir başarı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı