Hocam yazan oldu mu bilmiyorum videoda belli olmuyor fakat aynı sorun bende de vardı. Bu sorunu gelişmiş ayarlardan çözünürlük ölçeğini 1.500 veya 1.750 yaparak çözebilirsiniz çok FPS düşürür ama daha net bir görüntü elde edersiniz.
@328914 1080 ekran kartı ile o kadar düşük FPS almanız da çok mantıklı değil. RDR2 öyle aşırı üst seviye sistem isteyen bir oyun değil. 1080/1080TI gibi ekran kartları ile yüksek ayarlarda oynayabilecek durumda olmanız lazım.
Bir şey soracağım, RDR2'de her oyunu açtığımda ekran boyutu çerçevesiz pencere olarak gözüküyor. Sürekli tam ekran olarak kendim düzeltiyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
RDR 2 için gördüğüm en iyi grafik ayarlarını Reddit'te biri vermişti. Hem görüntü kalitesi korunuyor hem de FPS artışı oluyor baya. Fotoğrafları bırakıyorum. İyi bir görüntü için DLSS kapalı TAA Medium-HighEki Görüntüle 2033926Eki Görüntüle 2033927Eki Görüntüle 2033928
Bir şey soracağım, RDR2'de her oyunu açtığımda ekran boyutu çerçevesiz pencere olarak gözüküyor. Sürekli tam ekran olarak kendim düzeltiyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba?