RDR2 MX130 ile deneyimim

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Ekran Görüntüsü (933).png

Ekran Görüntüsü (944).png

Ekran Görüntüsü (945).png

Ekran Görüntüsü (936).png

Ekran Görüntüsü (946).png

Ekran Görüntüsü (926)-1.png

Ekran Görüntüsü (935).png

Ekran Görüntüsü (930).png

Ekran Görüntüsü (948).png

Ekran Görüntüsü (928).png

Sistem;
• i5 1035G7 @3.6 GHz (10th gen)
• MX130 2 GB GDDR5.
• 16 GB RAM DDR4 2666 MHz (2x8 Dual)
Tahmini performanslar:
• Forumda söylenene göre; 720p Lowest'ta maksimum 15 FPS olurmuş 🙂
• "Can ı run it?" testinde minimum sistem gereksinimlerini karşılayamıyormuş 🙂
• YouTube üzerinden ekran kartı testlerine baktığımda 720P15 FPS taa açık her şey kapalı off oluyormuş 🙂
Benim performans deneyimim;
• Öncelikle Vulkan ve DX12 arasında bayağı bir gidip geldim. İnce ayarlamalar yapmakla uğraştım. Neredeyse tüm ayarların işleyişini, performansa etkilerini ve görüntü kalitesine etkilerini anladım. Hatta yakın zamanda RDR2 içinde ayrıntılı bir ayar rehberi açmayı düşünüyorum.
Oyunu 1600x900'de yüksek/orta ayarlarda 25-35 FPS arasında oynuyorum 🙂
Konuyu açma sebeplerim;
• Her zaman başkalarının dediği öneriler doğru olmayabilir. Denemekten zarar gelmeyecek bir durumda denemek daha fazla bilgilendirici olur diye düşünüyor olmam.
• Forumda veya internet genelinde MX130 ile alakalı pek fazla performans açısından destek verici konunun olmaması.
Not: 2. sebepten "kendi malını övme peşinde" kafasına gidecekler için bu notu düşüyorum;
Sistem umurumda değil, sadece ilk aldığımda "GTA 5'i Low'da açsa yeter" kafasıyla aldığım laptoptan bu denli bir performans alınca ister istemez şaşırıyorum. Eğer bu tarz bir durumda kalmış bir kişi bile varsa beni anlayacaktır 🙂

Ekran Görüntüsü (937).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1144835

Eki Görüntüle 1144836

Eki Görüntüle 1144837

Eki Görüntüle 1144838

Eki Görüntüle 1144839

Eki Görüntüle 1144841

Eki Görüntüle 1144842

Eki Görüntüle 1144843

Eki Görüntüle 1144845

Eki Görüntüle 1144846

Sistem;
• i5 1035G7 @3.6 GHz (10th gen)
• MX130 2 GB GDDR5.
• 16 GB RAM DDR4 2666 MHz (2x8 Dual)
Tahmini performanslar:
• Forumda söylenene göre; 720p Lowest'ta maksimum 15 FPS olurmuş 🙂
• "Can ı run it?" testinde minimum sistem gereksinimlerini karşılayamıyormuş 🙂
• YouTube üzerinden ekran kartı testlerine baktığımda 720P15 FPS taa açık her şey kapalı off oluyormuş 🙂
Benim performans deneyimim;
• Öncelikle Vulkan ve DX12 arasında bayağı bir gidip geldim. İnce ayarlamalar yapmakla uğraştım. Neredeyse tüm ayarların işleyişini, performansa etkilerini ve görüntü kalitesine etkilerini anladım. Hatta yakın zamanda RDR2 içinde ayrıntılı bir ayar rehberi açmayı düşünüyorum.
Oyunu 1600x900'de yüksek/orta ayarlarda 25-35 FPS arasında oynuyorum 🙂
Konuyu açma sebeplerim;
• Her zaman başkalarının dediği öneriler doğru olmayabilir. Denemekten zarar gelmeyecek bir durumda denemek daha fazla bilgilendirici olur diye düşünüyor olmam.
• Forumda veya internet genelinde MX130 ile alakalı pek fazla performans açısından destek verici konunun olmaması.
Not: 2. sebepten "kendi malını övme peşinde" kafasına gidecekler için bu notu düşüyorum;
Sistem umurumda değil, sadece ilk aldığımda "GTA 5'i Low'da açsa yeter" kafasıyla aldığım laptoptan bu denli bir performans alınca ister istemez şaşırıyorum. Eğer bu tarz bir durumda kalmış bir kişi bile varsa beni anlayacaktır 🙂

Eki Görüntüle 1144840
Hocam RDR2 için ayar rehberi açmanız gerçekten çok iyi olur bizzat beklerim.

Gerçekten o ayarlamalar ve ekran kartı ile 25-35 FPS muazzam. Ekran görüntüleri de çok hoş, ayar rehberi yaparsanız birçok arkadaşa yardımcı olmuş olursunuz. Elinize sağlık, teşekkürler.

Hocam RDR2 için ayar rehberi açmanız gerçekten çok iyi olur bizzat beklerim.
Hocam çok iyi bir şey merak ettim şu an hangi grafikte oynuyorsunuz ve oyun orijinal mi ben satın alsam şu an çok pahalı Max The Witcher 3: Wild Hunt alabilirim.
Rehber açmayı planlıyorum. Çünkü birkaç rehberde düzeltilmesi gereken önemli yanlışlar olduğunu düşünüyorum. Ayrıntılı şekilde tüm ayarların işlevini ve performansa etkilerini anlatmaya çalışacağım.

Kullandığım ayarları açacağım rehber konusunda görseller ile sunabilirim.

Oyun gerçekten satın alınması gereken bir oyun (korsana karşı değilim). Parasını sonuna kadar hak ediyor. Oyunda şu an 93. Saatimdeyim ve bir 93 saat daha gözüm kapalı gömebilirim 😇

Eğer Witcher 3 oynamadıysanız önce onu oynayın. Çünkü RDR2'den sonra Witcher 3 girerseniz pek olumlu bir etki bırakmayabilir.

Muhtemelen insanlar internette MX 130'un DDR3 sürümünün performans testlerinin sonucuna göre cevaplar verdiler. GDDR 5 ile bayağı bir fark var herhalde aralarında.
Doğruluk payı var. Eğer bu yüzdense büyük bir bilgi kirliliğini ortadan kaldırmaya başlayabiliriz 😊
Gerçekten o ayarlamalar ve ekran kartı ile 25-35 FPS muazzam. Ekran görüntüleri de çok hoş, ayar rehberi yaparsanız birçok arkadaşa yardımcı olmuş olursunuz. Elinize sağlık, teşekkürler.
Rehberi hazırlayacağım. Umarım insanlara yardımı dokunur.
Rica ederim 😄

Rehber açmayı planlıyorum. Çünkü birkaç rehberde düzeltilmesi gereken önemli yanlışlar olduğunu düşünüyorum. Ayrıntılı şekilde tüm ayarların işlevini ve performansa etkilerini anlatmaya çalışacağım.

Kullandığım ayarları açacağım rehber konusunda görseller ile sunabilirim.

Oyun gerçekten satın alınması gereken bir oyun (korsana karşı değilim). Parasını sonuna kadar hak ediyor. Oyunda şu an 93. saatimdeyim ve bir 93 saat daha gözüm kapalı gömebilirim 😇

Eğer Witcher 3 oynamadıysanız önce onu oynayın. Çünkü RDR2'den sonra Witcher 3 girerseniz pek olumlu bir etki bırakmayabilir.

Şimdiden rehber gibi olmuş elinize sağlık rehberiniz bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı