RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi RDR2 oyunu ilk çıktığında birçok badire atlattı. Düzeltildi derken ses soluk kesildi sanki. Ben almayı düşünüyorum da oyun oturmadıysa ilerleyen zamanda alırım muhtemelen. Şu an bir kullanıcı indirip sıkıntı yaşadığı açılar var mı optimizasyonuyla ilgili? Sizin RDR2 oyununuzda optimizasyon ne durumda? Bu arada FPS dert etmiyorum. Oyundan atma, çökme, takılma vb. sorunları kast ediyorum. RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi RDR2 oyunu ilk çıktığında birçok badire atlattı. Düzeltildi derken ses soluk kesildi sanki. Ben almayı düşünüyorum da oyun oturmadıysa ilerleyen zamanda alırım muhtemelen. Şu an bir kullanıcı indirip sıkıntı yaşadığı açılar var mı optimizasyonuyla ilgili? Sizin RDR2 oyununuzda optimizasyon ne durumda? Bu arada FPS dert etmiyorum. Oyundan atma, çökme, takılma vb. sorunları kast ediyorum. RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?
Alma, hatalar böyle devam ederse daha çok indirime girer. Sıkı takip ediyorum oyunu. Tamamen düzeldi dedikleri an alacağım, ancak her gün yeni sorun okuyorum.

Sorunun biri bitiyor öbürü başlıyor. Garip bir optimizasyon var oyunda. Ultra ayarlarda 50-60 Fps rahat oynatıyor.Sıkıntı oyun optimizasyonunda. Rockstar Games için PC versiyonu tam bir fiyasko. Oyun güzel yanlış anlaşılmasın. Ama PC edit sorunlu.

Sorunun biri bitiyor öbürü başlıyor. Garip bir optimizasyon var oyunda. Ultra ayarlarda 50-60 Fps rahat oynatıyor.Sıkıntı oyun optimizasyonunda. Rockstar Games için PC versiyonu tam bir fiyasko. Oyun güzel yanlış anlaşılmasın. Ama PC edit sorunlu.
25 Kasımda bir güncelleme almış oyun birçok iyileştirme içeriyor. Listeye bakılırsa sorunsuz oynanır gibi oynayanlar yazarsa fena olmaz.

Bu oyun düzelmez boşuna beklemeyin. Çok fazla teknik problem var ve her gelen güncelleme ile birlikte daha farklı sorunlar da ortaya çıkıyor. Tamamen konsollar için geliştirilmiş başarısız konsol portu bir oyun.

Oyun imzamda ki sistemde gayet akıcı şekilde çalışıyor. Bir kere crash verdi o kadar. Grafikler apayrı zaten. Aralıksız en az 7 saat oynadım hiç bir hata vermedi. GTA 5'in tek sorunuda server hataları. Onun dışında bir şey yok. Hayatımda gördüğüm en güzel oyunlardan biridir RDR 2. Öyle ki bitirdikten sonra diğer oyunlar zevk vermemeye başladı. Şuan bir beklentim var oda Cyberpunk. Bu yüzden Rockstar Games.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı