RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Arkadaşlar bildiğiniz gibi RDR2 oyunu ilk çıktığında birçok badire atlattı. Düzeltildi derken ses soluk kesildi sanki. Ben almayı düşünüyorum da oyun oturmadıysa ilerleyen zamanda alırım muhtemelen. Şu an bir kullanıcı indirip sıkıntı yaşadığı açılar var mı optimizasyonuyla ilgili? Sizin RDR2 oyununuzda optimizasyon ne durumda? Bu arada FPS dert etmiyorum. Oyundan atma, çökme, takılma vb. sorunları kast ediyorum. RDR2 optimizasyonu şu an ne durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam dostum, sen bekle öyleyse. Zaten şu dakikaya kadar yeterince beklemiş olman gerekiyor ama sen 1-2 sene daha bekle düzeltirler belki. Kimse size beklemeyin demiyor zaten ben kendi fikrimi belirttim şu an bu fikre katılman pek önemli değil. Çok değil, 4-5 ay sonra sen de katılmaya başlayacaksın zaten.

Keyifli sosyaller.

İyi de ben hatalardan veya buglardan bahsetmedim ki. Neyse, dediklerin zaten yanlış bare genelleme yapma.

İyi de ben hatalardan veya buglardan bahsetmedim ki. Neyse, dediklerin zaten yanlış bare genelleme yapma.
Geliştiriciler oyunda hatalar ve buglar dışında düzenleme yapsaydı zaten aldığın FPS'e doğrudan etkili olurdu? İçkili misin ne dediğini kendin bile bilmiyorsun? FPS ile ilgili değildir diyorsun ama hata ve bug da değil diyorsun yahu sen neyden bahsediyorsun o zaman kardeşim? Haksız olduğunu kabul etmemek için bu kadar uğraşma, varsa optimizasyonu düzeltilmiş oyun bana göster ben de yanlış olduğunu kabul edeyim. Yanlış olduğunu kanıtlayamıyorsun ama yanlış diyorsun Ciddiye alamıyorum seni kusura bakma.

Benim karşıma geçip kanıt sunabilirsen savunduğun şey için, ben hatamı kabul eder senden özür dilerim. Ama hiçbir şekilde kanıt sunamayıp bana söylediklerin yanlış demen mantıksız.

Son düzenleme:
Haklısın. İyi forumlar

Siz nereden hata yaşadınız da böyle yok efendim bu sorunları varda şunlar varda GTX 1050 ile 100 FPS bekliyordunuz herhalde.

Siz nereden hata yaşadınız da böyle yok efendim bu sorunları varda şunlar varda GTX 1050 ile 100 FPS bekliyordunuz herhalde.
Ben oyunu denemedim bile, paramı çöpten kazanmıyorum ki gidip 200 lira ona vereyim 20FPS için Ben oyunun high-end ekran kartlarında verdiği rezil performans sonuçlarına göre yorum yapıyorum. Sen de biraz araştırıp hangi ekran kartında hangi oyunlar nasıl performans veriyor diye bakarsan bir şeyler anlayabilirsin. RTX2080 4K'da 30FPS korkunç bir değer, ki muhtemelen farklı senaryolarda 30'un altına dahi düşüyordur. RDR2'nin optimizasyonu kötü değil, optimizasyonu hiç yok.

Daha oyunu bile oynamamışsınız burada yorum yapıyorsunuz.

Oyuna özel ekran kartı güncellemesi çıkmaya devam ederse optimizasyon düzelebilir. Benim bazı oyunlarda edindiğim tecrübe directx12 nin daha tam performans çalışmaması. Ani FPS düşmesi sık görülen hatalar arasında. Directx11 de orta ayarlarda oynamak şu an için en mantıklısı. Kimisi hatadan oynayamadım, kimisi 50. saatten sonra aldım kimisi de hiç almadım diyor.

Daha oyunu bile oynamamışsınız burada yorum yapıyorsunuz.
Bir oyunun optimizasyonunun iyi veya kötü olduğunu anlamak için oynamana gerek yok, lakin bu testleri yerine veya yerimize yapan tonlarca Youtube kanalı mevcut. Bu Youtube kanalları ve videolar sayesinde hangi oyunun aşağı yukarı nasıl bir optimizasyona sahip olduğunu anlıyorsun, kabullenmemek için bu kadar uğraş niye? Optimizasyondan bahsediyoruz, oyunun verdiği keyiften değil.

Dostum bir şey sormak istiyorum. Bu soracağım soru herhangi bir oyun için geçerli. Çıkışında optimizasyonu kötü olan bir oyun, sonradan düzeltilemez mi ? Örneğin Pubg ilk çıkışında bende çok iyi fps vermiyordu. Sonradan, getirilen güncelleştirmelerle fps stabil hâle geldi. Acaba ben mi kavramları yanlış yerde kullandım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…