Rockstar Games RDR2 satın alındıktan sonra gözükmüyor

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, Rockstar'ın kendi sitesinden ilk defa oyun alıyorum. Az önce RDR2 aldım, parayı çekti e-posta vb. attı ama oyunu göremedim. Nerden bakabilirim?

Rockstar Games Launcher üzerinden my library bölümünde bu şekilde gözükmesi gerek. Örneğin bende bu şekilde gözüküyor, sizde de bu şekilde gözükmesi gerekli. Eğer gözükmüyorsa Rockstar'ın support bölümüyle iletişime geçin durumu kanıtladıktan sonra yardımcı olacaklardır:
RDR2.png

Rockstar Games Launcher üzerinden my library bölümünde bu şekilde gözükmesi gerek. Örneğin bende bu şekilde gözüküyor, sizde de bu şekilde gözükmesi gerekli. Eğer gözükmüyorsa Rockstar'ın support bölümüyle iletişime geçin durumu kanıtladıktan sonra yardımcı olacaklardır:
Eki Görüntüle 2378686
merhabalar bende aynı sorunun bir benzerini yaşıyorum. Abime rdr2 oynaması için epic games hebımı vermiştim ardından rockstar games hesabımı verdim ve rdr2 benim bilgisayarımda rockstar hesabımda gözükmeyip BUY seçeneneği gözükmeye başladı epic games hesabımda rdr2 gözüküyor ama giriş yapamıyorum. Nedeni nedir yardımcı olurmusunuz teşekkürler

İşin komik tarafıda az önce abimin bilgisayarından Rockstar hesabına girip baktığım zaman RDR2 gözüküyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı