RDR2'de ceset gibi detaylar kayboluyor

winkkle

Kilopat
Daha fazla  
RDR2'de çok detay var ama bazı detaylar bende olmuyor. Mesela hayvan falan vuruyorum, 5 dakika başka yere gidip geliyorum cesedi kaybolmuş oluyor. Bunun bir ayarı mı var? Hiçbir zaman çürüyen ceset görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
denerim gördüğümüz videolarda ki adamlar da aynısını yapıyordur
Dostum kurtlarda denediğim şey oldu. İyice çürüdüler kemikleri ama çıkmadı hâlâ. Sanırım şöyle oluyor: cesedi biraz bekleyip çürümesini başlatınca yanından gitsen bile çürümeye devam oluyor. Ben hafif çürüyünce bıraktım ve çok uzaklaştım ama çürümeye devam etmiş, yok olmamış cesetler. İnsan bedeninde de böyle büyük ihtimalle.

Dosya Ekleri

• IMG_20230519_041943.jpg
    IMG_20230519_041943.jpg
    413,1 KB · Görüntüleme: 77
Dostum kurtlarda denediğim şey oldu. İyice çürüdüler kemikleri ama çıkmadı hâlâ. Sanırım şöyle oluyor: Cesedi biraz bekleyip çürümesini başlatınca yanından gitsen bile çürümeye devam oluyor. Ben hafif çürüyünce bıraktım ve çok uzaklaştım ama çürümeye devam etmiş, yok olmamış cesetler. İnsan bedeninde de böyle büyük ihtimalle.

Aynen bende de öyle oldu.

Dostum kurtlarda denediğim şey oldu. İyice çürüdüler kemikleri ama çıkmadı hâlâ. Sanırım şöyle oluyor: Cesedi biraz bekleyip çürümesini başlatınca yanından gitsen bile çürümeye devam oluyor. Ben hafif çürüyünce bıraktım ve çok uzaklaştım ama çürümeye devam etmiş, yok olmamış cesetler. İnsan bedeninde de böyle büyük ihtimalle.

Cesedin sayısı fark etmiyor bu arada kamp alanına yakın yerde 10-12 tane kurt öldürmüştüm önceden öldürdüklerimin kemiği kalmış yenisi ise hafif çürümüştü.

Cesedin sayısı fark etmiyor bu arada kamp alanına yakın yerde 10-12 tane kurt öldürmüştüm önceden öldürdüklerimin kemiği kalmış yenisi ise hafif çürümüştü.

Bu oyunda harbi detay bitmiyor göğüs kafesi kemiğine ateş edince kırılıyor.

Son düzenleme:

Bu oyunda harbi detay bitmiyor göğüs kafesi kemiğine ateş edince kırılıyor.
Vay a*k çok iyi ya mükemmel oyun harbi aga. Fark etmemiştim onu xd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı