Çözüldü RDR2'de RX 7700S 82 R7-7735HS 95 derece oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kasar36

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX 7700S
İşlemci
R7-7735HS
Selamlar, ASUS TUF A16 kullanıyorum RDR2 oynarken Armoury Crate'den W ayarı yapıyorum ama yanlışlıkla sessiz moda almışım. 10 dakika boyunca GPU 82 CPU 95 derece oldu sıkıntı olur mu veya ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selamlar, ASUS TUF A16 kullanıyorum RDR2 oynarken Armoury Crate'den W ayarı yapıyorum ama yanlışlıkla sessiz moda almışım. 10 dakika boyunca GPU 82 CPU 95 derece oldu sıkıntı olur mu veya ne yapmalıyım?
Bu derecelerle cihaz yanmaz, w ayarı ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bu derecelerle cihaz yanmaz, w ayarı ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Çözüm
hocam ghelper uygulamasından sıcaklık limiti koyup 85 derece sabit oynayabilirsiniz hiçbir performans kaybı yaşamadan.

Hocam ghelper uygulamasından sıcaklık limiti koyup 85 derece sabit oynayabilirsiniz hiçbir performans kaybı yaşamadan.

Teşekkürler dostum Armoury Crate'den W ayarı yaptım CPU 70 GPU 68 civarlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…