RDR2'den sonra sağlam oyun tavsiyesi

Tarih ile ilgileniyorsanız age of history 2 öneririm hikayesiz ve grafiksiz

Hocam dediğiniz oyunu 200 saate yakın oynadım ve o oyunda tarihe dair kırıntı bile yok. Ülkenin belirli bir toprak parçaları var ve o topraklarda askerler sayı olarak gözüküyor. Kimin asker sayısı fazla ise o kazanıyor. Böyle saçma bir oyunu neden 200 saat oynadım ben de bilmiyorum. Kısacası ben önermem o oyunu.

Uncharted 4 oynanabilir.
 
Yeni bitirdim RDR2'yi ve biraz kurcaladım ama oyun bulamıyorum. Çok büyük boşluğa düştüm. Sessizleştim. Bana harbi güzel hikayeli oynanış süresi uzun ve grafikleri güzel olan bir oyun lazım. Nasıl unuturum bilmiyorum ama bana RDR2'yi unutturması lazım.
Dostum Kingdom Come: Deliverance kesinlikle. Gerçekten denemelisin. Hem hikayesi, hem gerçekçi orta çağ atmostferi. Yani, Muazzamdı. Eğer oynamadıysan kesinlikle dene <3
 
Yeni bitirdim RDR2'yi ve biraz kurcaladım ama oyun bulamıyorum. Çok büyük boşluğa düştüm. Sessizleştim. Bana harbi güzel hikayeli oynanış süresi uzun ve grafikleri güzel olan bir oyun lazım. Nasıl unuturum bilmiyorum ama bana RDR2'yi unutturması lazım.
Beyond Two: Souls
Hellblade: Senua's Sacrifice
Hogwarts Legacy
 
RDR2'yi unutturacak hiçbir oyun şu an da piyasada yok. Sadece bir süreliğine aklını başka tarafa vermeni sağlayacak oyunlar var God of War ve Last of Us'a bu bakımdan oynayabilirsin ancak mesela Last of Us'tan ele alalım oynadin bitirdin oyunu 3 hafta sonra yine "vay be RDR2 ne oyundu" diyeceksin icten ice ve bu dongu hep boyle devam edecek maalesef ancak bir surelik aklini RDR2'den almasi icin dedigim gibi God of War, Last of Us veya Witcher 3'e bakabilirsin.
Allah beni kahretmesin bir türlü Rdr2 yi sevemedim. 1 saat sonra sıkılıyorum. 2 kere yukledim sildim. Şu yorumdan sonra tekrar başlıcam vallahi 1.5 haftalik boşluğum var. Zorlucam. Umarım bu sefer bitiririm. 😀
 
Elden Ring der susarım. Bana göre RDR 2 ile birlikte oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi 2 oyunudur kendisi. Hangisini başa koyarsın dersen şahsi olarak Elden Ring derim, daha sonra RDR 2 gelir benim için.
 
Yakuza serisini öneririm.
Hikaye olarak Rdr2 gibi sağlamdır, oynanış olarakta adam dövmek var, kız gibi şarkı söylemek var, daha çok adam dövmek var, kendine kadın bulmak var, daha daha çok adam dövmek var, ilginç yan hikayeler ve sürpriz içerikler var (altına yapan adama don satın almak gibi) ve adam dövmek var.

Genede hikaye olarak sevilesi karakterler, ciddi ortam ve arka sokaklar seviyesi uzunluk var. Dizi gibi akıyor diyorlar. Açık dünya da ki saçmalıklarda insanı güldürüyor, ciddiyet/komedi oranı iyi.
 

Geri
Yukarı