RDR2'nin kırılmasına karşı tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
RDR 2 gibi sistem isteyen bir oyunu çalıştıracak bir bilgisayara, internete sahip olan kişi paşa paşa verir parasını. Hiç kimse burada edebiyat yapmasın lütfen. 1 yıldır oyun için para biriktirebilirdiniz. Şimdi gelip sinirinizi emojilerle çıkarın lütfen, bekliyorum.
Yazılım çalışmak için bilgisayar aldım, geleceğe yatırım yani. Şimdi bu PC RDR 2 kaldırıyor diye zengin mi oldum?
 
Neden etmeyecekmişim? Korsana sonuna kadar karşıyım ve kullanılmamasının taraftarıyım. Fikrimi belirtiyorum.
O zaman sadece fikrini belirt ve insanlara karaktersiz deme. Birileri RDR indirecek adam, iyi PC'ye sahiptir demiş. Kardeşim adam zar zor para biriktirip PC alıyor. Bide 300 TL para mı verecek oyuna. Oyun bende var ve şahane bir oyun. Ama zar zor biriktirdiği parası ile PC alıp üstüne 300 TL oyun almak istemeyene de saygı duyarım. Yerel fiyatlandırma yapsın firmalar. Amazon ne yaptı? 8 dolarlık şeyi 8 TL yaptı. Firmalar da biliyor oyunu 600 TL iken 1 60 TL iken 10 kişinin alacağını. Ama yapmıyorlar.
 
Evet ilgilendirmez. Fikir söylüyorum tıpkı onlar gibi. Onlar orijinal alan enayi diyor ben de korsan alan karaktersiz diyorum ne var bunda.
Olduğun yerde sektiriyorsun. Büyüklük yapmak çok mu zor? Karışma, açma bu konuları. Oyunu yapan adam bile bıkmıştı şimdiye kadar ya. Bak ikimiz şu güzel zamanını başka şeylere harcayalım.
 
Yazılım çalışmak için bilgisayar aldım, geleceğe yatırım yani. Şimdi bu PC RDR 2 kaldırıyor diye zengin mi oldum?

Bilgisayarı alırken nasıl para biriktirdiysen oyun içinde öyle yapmalısın. Kendin de biriktirmeyi biliyormuşsun.
O zaman sadece fikrini belirt ve insanlara karaktersiz deme. Birileri RDR indirecek adam, iyi pcye sahiptir demiş. Kardeşim adam zar zor para biriktirip PC alıyor. Bide 300 TL para mı verecek oyuna. Oyun bende var ve şahane bir oyun. Ama zar zor biriktirdiği parası ile PC alıp üstüne 300 TL oyun almak istemeyene de saygı duyarım. Yerel fiyatlandırma yapsın firmalar. Amazon ne yaptı? 8 dolarlık şeyi 8 TL yaptı. Firmalar da biliyor oyunu 600 TL iken 1 60 TL iken 10 kişinin alacağını. Ama yapmıyorlar.
Bana niye enayi deniyor?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı