RE 4 Remake'de FSR açılmalı mı?

İşletim sistemi
Windows 11
RAM
32 GB
Ekran kartı
RX 6700 XT
İşlemci
Ryzen 5600
Re 4 Remake de HIGH ayarların bir tık üstünde RT açık olarak oynadığım da açık alanlarda ara ara drop yiyorum ve ortalama FPS değerim 55-65 aralarında oluyor.

Yine bu ayarlar da FSR Quality modu aktif etsem görüntü olarak çok bir kayıp yaşar mıyım?
Yoksa Grafik ayarlarını biraz daha düşürüp mü oyunu oynasam?

Amacım 60 FPS de akıcı ve grafikleri gerçekçi sunan bir oyun deneyimi yaşamak.

İşlemcim Ryzen 5600
Ekran kartım RX 6700XT
RAM 8 x 4GB DDR4 3600 Mhz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu deneyip kendiniz karar vermeniz daha iyi değil mi? Ben aşağı yukarı her oyunda FSR, XeSS kullanıyorum abartıldığı kadar kötü değil.

FSR, görüntü anlamında en kötüsü, fg olsa bile bazı oyunlarda ghosting yapıyor. Şahsen FSR'ın mükemmel çalıştığı maks 1-2 oyun gördüm ben.

FSR 3 gayet iyi çalışıyor. Saçma sapan ayarlar yaparsan iyi çalışmaması normal.
Saçma sapan ayarlar dediğin nasıl acaba, Örneğin ben Silent Hill 2 oyunun da Hepsini Ultraya çekip FSR 3.1 ve FG açıyorum, 100-120 Fps ama Kamera'yı sağ sola çevirince Ghosting, Siyah Kareler ortaya çıkıyor iyi entegre edememişler mesela.

Bunu deneyip kendiniz karar vermeniz daha iyi değil mi? Ben aşağı yukarı her oyunda FSR, XeSS kullanıyorum abartıldığı kadar kötü değil.
Normalde bende FSR teknolojisini aktif olarak kullanırdım ama Gemininin iddiasına göre ve bu forumda diğer arkadaşların yorumları genelde FSR'yi kullanmanın görüntü kalitesinde bariz fark yaratacağı yönünde ama AC Odyssey de full açık olduğu halde grafikler hoşuma gitmişti ama bu oyunda henüz deneyimleme şansım olmadı vaktim kısıtlı olduğu için.

Normalde bende FSR teknolojisini aktif olarak kullanırdım ama Gemininin iddiasına göre ve bu forumda diğer arkadaşların yorumları genelde FSR'yi kullanmanın görüntü kalitesinde bariz fark yaratacağı yönünde ama AC Odyssey de full açık olduğu halde grafikler hoşuma gitmişti ama bu oyunda henüz deneyimleme şansım olmadı vaktim kısıtlı olduğu için.

Kalite modunda yeterli kalitede kalıyor genelde gördüğüm kadarıyla. XeSS varsa o daha da kaliteli bir görüntü veriyor.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı