F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Hello world yazdıran bir kod yazdım ama kaydettikten sonra emulatöre baktığımda ekteki gibi bir hata alıoyorum. Not: Eski kodun altında "Hello World 2" yazdırması lazım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-12 134911.jpg 17,4 KB · Görüntüleme: 91
Hello world yazdıran bir kod yazdım ama kaydettikten sonra emulatöre baktığımda ekteki gibi bir hata alıoyorum. Not: Eski kodun altında "Hello World 2" yazdırması lazım.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2022 #2 Aşağıdaki hata mesajına tıklar mısınız? Daha ayrıntılı bilgi gösterecektir. Ayrıca yeni başladıysanız önce Expo ile geliştirme yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Aşağıdaki hata mesajına tıklar mısınız? Daha ayrıntılı bilgi gösterecektir. Ayrıca yeni başladıysanız önce Expo ile geliştirme yapmanızı öneririm.
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 Maalesef tıklanmıyor. Edit: Ayrıca şöyle bir hata daha alıyorum vsc tarafından Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-12 134006.jpg 73,9 KB · Görüntüleme: 65 Artı 0 Eksi
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 12 Ağustos 2022 #4 F710Kolu dedi: Maalesef tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Tıklanması lazım. Bir sorun var gibi. @RaSGooL F710Kolu dedi: Edit: Ayrıca şöyle bir hata daha alıyorum vsc tarafından Genişletmek için tıkla... Kodları paylaşabilir misiniz? Son düzenleme: 12 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
F710Kolu dedi: Maalesef tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Tıklanması lazım. Bir sorun var gibi. @RaSGooL F710Kolu dedi: Edit: Ayrıca şöyle bir hata daha alıyorum vsc tarafından Genişletmek için tıkla... Kodları paylaşabilir misiniz?
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #5 user.cs dedi: Kodları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala import React from "react"; import {View,Text} from "react-native"; function App() { return (<View> <Text>Hello World</Text> </View>) } export default App; Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Kodları paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala import React from "react"; import {View,Text} from "react-native"; function App() { return (<View> <Text>Hello World</Text> </View>) } export default App;
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 12 Ağustos 2022 #6 F710Kolu dedi: Kod:Panoya kopyala import React from "react"; import {View,Text} from "react-native"; function App() { return (<View> <Text>Hello World</Text> </View>) } export default App; Genişletmek için tıkla... Komutlarda sorun yok. Emulator kaynaklı olabilir mi sorun? Artı 0 Eksi
F710Kolu dedi: Kod:Panoya kopyala import React from "react"; import {View,Text} from "react-native"; function App() { return (<View> <Text>Hello World</Text> </View>) } export default App; Genişletmek için tıkla... Komutlarda sorun yok. Emulator kaynaklı olabilir mi sorun?
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #7 user.cs dedi: Komutlarda sorun yok. Emulator kaynaklı olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle. Vsc terminalinde şöyle hatalar aldım Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-12 150146.jpg 84,3 KB · Görüntüleme: 59 Ekran görüntüsü 2022-08-12 150207.jpg 7,4 KB · Görüntüleme: 65 Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Komutlarda sorun yok. Emulator kaynaklı olabilir mi sorun? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle öyle. Vsc terminalinde şöyle hatalar aldım
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 12 Ağustos 2022 #8 F710Kolu dedi: Büyük ihtimalle öyle. Vsc terminalinde şöyle hatalar aldım Genişletmek için tıkla... Hangi emulatörü kullanıyorsunuz? Android Studio'dan mı oluşturdunuz yoksa başka bir emulatörden mi? Artı 0 Eksi
F710Kolu dedi: Büyük ihtimalle öyle. Vsc terminalinde şöyle hatalar aldım Genişletmek için tıkla... Hangi emulatörü kullanıyorsunuz? Android Studio'dan mı oluşturdunuz yoksa başka bir emulatörden mi?
KS KS F710Kolu Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #9 user.cs dedi: Hangi emulatörü kullanıyorsunuz? Android Studio'dan mı oluşturdunuz yoksa başka bir emulatörden mi? Genişletmek için tıkla... Android studio dışında Genymotion indimemiz istenmişti ama onla ilgili bir işlem yapmadık. Şu an sadece Android studio var. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-08-12 151049.jpg 16,1 KB · Görüntüleme: 55 Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Hangi emulatörü kullanıyorsunuz? Android Studio'dan mı oluşturdunuz yoksa başka bir emulatörden mi? Genişletmek için tıkla... Android studio dışında Genymotion indimemiz istenmişti ama onla ilgili bir işlem yapmadık. Şu an sadece Android studio var.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 12 Ağustos 2022 #10 F710Kolu dedi: Android studio dışında Genymotion indimemiz istenmişti ama onla ilgili bir işlem yapmadık. Şu an sadece Android studio var. Genişletmek için tıkla... Genymotion ile deneyince ne oluyor? Eğer sorun emulatör kaynaklı ise hatanın çözülmesi lazım. Çözülmezse emulatör kaynaklı olmayabilir. Artı 0 Eksi
F710Kolu dedi: Android studio dışında Genymotion indimemiz istenmişti ama onla ilgili bir işlem yapmadık. Şu an sadece Android studio var. Genişletmek için tıkla... Genymotion ile deneyince ne oluyor? Eğer sorun emulatör kaynaklı ise hatanın çözülmesi lazım. Çözülmezse emulatör kaynaklı olmayabilir.