Reactjs'den sonra ne öğrenmeliyim?

executeJS

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
win11
Meslek
Web Developer / Programmer
Merhaba şu an Front-End kısmında HTML, CSS, JavaScript ve reactjs bilmekteyim. Artık backend geçmek istiyorum bunun için Next JS mantıklı geliyor, sizin önerdiğiniz bir back end yol haritası var mıdır?

React ile proje yapmayi ogrenebilirsin, yazman icin birilerinin sana odeme yapmak istedigi.
React Js İle iş imkanı kısıtlı gibi duruyor , + olarak kafamda bir projem var bunun veri tabanı işlerini yapmam lazım , sizin yorumlarınızı sürekli görüyorum önerinizi merak ettim doğrusu.

React Js İle iş imkanı kısıtlı gibi duruyor , + olarak kafamda bir projem var bunun veri tabanı işlerini yapmam lazım , sizin yorumlarınızı sürekli görüyorum önerinizi merak ettim doğrusu.

Aslinda ben daha cok ogrendim demeden once bu isten profesyonel ekmek yemegi beklemelisin demeyi fazla dolandirarak ifade etmistim. Genelde insanlarin X biliyorum demek icin fazla aceleci davrandigini goruyorum.

Ama zaten bir proje fikrin varmis, o halde onu hayata gecirirken ogrenmen mantikli, hatta en iyi ogrenme yontemi bence, seni zorlayacak bir proje oldugu surece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı