Real Madrid 6 - 1 Galatasaray

Zaten ilerleyen zamanlarda hangi takımın iyi olduğu ortaya çıkıyor, ilk dakikalarda herkes eşit oynar ancak ilerleyen dakikalarda yorulmadan aynı hızda oynayan takım zaten iyidir.

Mesela baksanıza bu videoya, dakika 117 Ronaldo hala at gibi koşuyor bu videoda. Bizimkiler olsa şimdi yürümeye halleri kalmazdı.

İspanya'da kondisyon antrenmanlarına çok önem veriyorlar sanırım.
Emre Belözoğlu yarım sezon gitti, adam Gattuso oldu. Şimdiki halini görüyoruz.
 
Beşiktaşlıyım, Galatasaray'ın kazanmasını istemiştim. Her ne kadar sevmediğim bir takım da olsa yurtdışı maçlarının getirisi çok güzel. Hangi ülke zenginse o ülkede futbol ilerdedir. Madrid, Paris, Barcelona... Bu maçlara milli maç gibi bakmamız lazım.
 
Hayır sonuçta Türkiye'de yaşıyorum, Türk takımını desteklerim elbette. Ancak bir daha düşün 1-2-3 değil 6 gol yediler. Eğer 1-2 gol yeselerdi ben rezalet deseydim abartmış olurdum, ama bu durumda abartmıyorum.
 
Emrah abi orası şampiyonlar ligi ve rakipte boru değil yani. Real Madrid. Yani sonuçta daha kötüsüde olabilirdi 7-8, fenere ve beşiktaşa olduğu gibi. :D
 
Emrah abi orası şampiyonlar ligi ve rakipte boru değil yani. Real Madrid. Yani sonuçta daha kötüsüde olabilirdi 7-8, fenere ve beşiktaşa olduğu gibi. :D
Yanlış mantık işte. Ezeli rakipleri niye dahil ediyorsun için işine. Bu tartışma başlatır. Boru değil Real Madrid diyerek kendini avutursun. Hezimettir bu adamlar leblebi gibi gol attı. Senin hedefin varsa bu maçı böyle vermeyeceksin.
 
Bir Galatasaraylıyım fakat düşüncem şudur: Galatasaray ilk 20-25 dakika harika bir futbol gösterdi doğrudur fakat bu durum Bir Real Madrid taktiği gibiydi resmen. Önce bizi yorum daha sonra ataktan, koşmaktan usanmayan bir takım vardı karşımızda. Sonuç? 6 gol yedik. Bir takım kendini bu işi kesin yapamayız derse yapamaz. Biz de yapabiliriz ama rakibimizin bizden iyi derse yapar. Biz kesin yaparız derse de yapamaz. Galatasaray takımına medyadan olsun, çevreden olsun, oyuncular olsun büyük bir güven verdi. Bu sebeple de böyle gidiyor bu sezon. Hiçbir takımın kendini bulutlarda görmemesi gerekir. Sonuç büyük takımların yıkılışı gibi olur. En kısa zamanda takımın aklını başına alması gerek. Maç bitse de eve gitsek diye baktılar dün gece.

Fakat bir Türk takımının da gidip de 6 yediniz reziller demeden önce kendisine bakması gerek. Avrupadan men edilen 2 takım. 8-0'lık mağlubiyet. Fenerbahçe'nin de 6-1 bir mağlubiyeti var. Hee bunlarla gidip de kendi mağlubiyetimizi ört pas etmeye çalışmam. Yenildik mi yenildik yani. :) Zaten çevremde de bugün bana 6 gol yediniz diyen bir arkadaşım olmadı çünkü ben de onlara demedim hiç. :)
 

Geri
Yukarı