Realme 7 vs. POCO X3

• Konuyu başlatan joji
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.094
O iki üyeyi hemen etiketlemeniz komik yalnız. Savaşa adam çağırıyorsunuz sanki. O kişiler de objektif konuşsa keşke, 30 dakika daha önce şarj oluyor diye Realme 7 övüyor adam. Bataryası daha küçük, farkında değil.

Tutarım. Bal gibi de tutarım. Realme 6i, giriş-orta seviyesi bir cihaz. A10s ise giriş seviyesi bir cihaz. Ek olarak çipset dışında, çok büyük farkları yok. Üstüne mağazalarda Realme 6I gibi telefonları denediğimde rezalet ekrana sahiplerdi ve kasıyorlardı.

Hocam Xiaomi'nin yazılımı kötü diyoruz reklamlar kapatılabiliyor diyorsunuz.
Chipset dışında önemli bir şey yok demişsiniz zaten o konuya hiçbir şey değinmiyorum.

Qualcomm da eskiden rezalet işlemciler üretiyordu (dönemine göre bile) e o zaman Qualcomm da kullanmayalım.

Rezalet ekrana sahiplerdi demenizde çok açıklayıcı olmuşsunuz bu arada. Ekran panelinden bahsediyorsanız fark ettiyseniz önerdiğiniz çoğu telefon IPS LCD.

Ve kötü bir MediaTek bile gelir gelmez kasmaz. 1-2 yıl sonra kasmaya başlar ve bunlar eskileri için geçerlidir siz olayı bayağı yanlış anlamışsınız.

G95 ile P22'yi eşit tutmaktan vazgeçecek misiniz? Biri helio P22 diğeri g95.
Türkiye de G95 kullanan tek telefon Realme 7 ve siz ben helio P22 kullandım çok kötüydü Realme 7 alınmaz diyorsunuz dalga geçer gibi.

Size bir ton kanıt attık hiçbir kanıtı beğenmiyorsunuz ve sadece MediaTek'ler kötü diyorsunuz.
İstediğiniz gibi fikrinizi sunabilirsiniz ama yanlış bilgi verirseniz insanlar tabikii de kızar. bende MediaTek kullandım helio P23 rezaletti ama G95 ile P23 aynı değil.

Ben bir aralar Note 3 kullanıyordum Qualcomm rezalet abi demekle ben A10s kullandım MediaTek rezalet demek arasında pek fark göremiyorum.

Son düzenleme:
:D aynen hocam @Shenzhenn hocamda @VİPER34 hocam da şahit bildiğiniz bilgi olsa keşke.
A10s ile Realme'yi aynı tutmaktan acaba ne zaman vazgeçeceksiniz.
Etiketlediğin için teşekkür ederim.

O iki üyeyi hemen etiketlemeniz komik yalnız. Savaşa adam çağırıyorsunuz sanki. O kişiler de objektif konuşsa keşke, 30 dakika daha önce şarj oluyor diye Realme 7 övüyor adam. Bataryası daha küçük, farkında değil.

Tutarım. Bal gibi de tutarım. Realme 6i, giriş-orta seviyesi bir cihaz. A10s ise giriş seviyesi bir cihaz. Ek olarak çipset dışında, çok büyük farkları yok. Üstüne mağazalarda Realme 6i gibi telefonları denediğimde rezalet ekrana sahiplerdi ve kasıyorlardı.
Uzun kullanımdan bahsediyoruz değil mi? 5 dakikalık test ile sonuca varamazsın. Ben hız testlerini vs. attım, MIUI'ın kötü olmasının tek nedeni reklamlar değil.
Sen nasıl arkadaşlarını Discord üzerinden çağırıyorsan o da etiket atabilir.

[/ISPOILER]etiketlediğin için teşekkür ederim.

Uzun kullanımdan bahsediyoruz değil mi? 5 dakikalık test ile sonuca varamazsın. Ben hız testlerini vs. attım, MIUI'ın kötü olmasının tek nedeni reklamlar değil.
Sen nasıl arkadaşlarını Discord üzerinden çağırıyorsan o da etiket atabilir.

Hocam Xiaomi'nin yazılımı kötü diyoruz reklamlar kapatılabiliyor diyorsunuz.
Chipset dışında önemli bir şey yok demişsiniz zaten o konuya hiçbir şey değinmiyorum.

Qualcomm da eskiden rezalet işlemciler üretiyordu (dönemine göre bile) e o zaman Qualcomm da kullanmayalım.

Rezalet ekrana sahiplerdi demenizde çok açıklayıcı olmuşsunuz bu arada. Ekran panelinden bahsediyorsanız fark ettiyseniz önerdiğiniz çoğu telefon IPS LCD.

Ve kötü bir MediaTek bile gelir gelmez kasmaz. 1-2 yıl sonra kasmaya başlar ve bunlar eskileri için geçerlidir siz olayı bayağı yanlış anlamışsınız.

G95 ile P22'yi eşit tutmaktan vazgeçecek misiniz? Biri helio P22 diğeri g95.
Türkiye de G95 kullanan tek telefon Realme 7 ve siz ben helio P22 kullandım çok kötüydü Realme 7 alınmaz diyorsunuz dalga geçer gibi.

Size bir ton kanıt attık hiçbir kanıtı beğenmiyorsunuz ve sadece MediaTek'ler kötü diyorsunuz.
İstediğiniz gibi fikrinizi sunabilirsiniz ama yanlış bilgi verirseniz insanlar tabikii de kızar bende MediaTek kullandım helio P23 rezaletti ama G95 ile P23 aynı değil.

Ben bir aralar Note 3 kullanıyordum Qualcomm rezalet abi demekle ben A10s kullandım MediaTek rezalet demek arasında pek fark göremiyorum.

Buradayım evet bende anlatıyorum ama neyse.ban yedim üzgünüm yazamadım
Geçen bir konuda POCO X3 arayüz sıkıntılı dedim cevap olarak sıkıntılı diyenleri aldırış etmeyin dedi.😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı