Emiroo
Kilopat
Sadece performansı benim için önemli sizce hangisi daha iyi? Versusta açık ara Redmi Note 8 Pro önde gösteriyor ama tavsiyelerde POCO ve Realme diyen oldu arada kaldım. Hangisi neden? Bütçem 3000 TL başka öneri de alabilirim.
Hocam dediğiniz site, tahmin ettiğim siteyse size şöyle söyleyeyim P70>720G diyor.
Performans olarak cihazlar arasında epey bir fark yok ancak Realme 7 daha iyi diye biliyorum ancak o da bütçeyi aşıyor.
120 Hz ekranı ve daha güncel olması ile X3 NFC tercih edilebilir.
Bütçenizi arttırırsanız aynı fiyat bandındaki bütün telefonlara ağır fark atan X3 Pro alabilirsiniz.
Onun işlemcisi bu cihazlar ile karşılaştırılamaz.
Xiaomi Redmi 8 Pro kullanıyorum, hiçbir sorununu görmedim kamerası gayet kaliteli, oyunlarda performansı harika( PUBG, pes), şarj ömrü mükemmel neredeyse bir buçuk iki gün götürüyor, ekranı çok büyük ve güzel tabii sizin zevkinize göre değişen bir şey bu, kısacası önerir misiniz derseniz evet öneririm.
POCO dün 3K idi şu an 3.2K olmuş adaya ilk veda eden telefon POCO oldu maalesef.
Oyun oynamıyorum ama telefon yeni olsa bile bazen menüler de arayüz de donmalar yaşıyorum kafayı yiyorum Redmi galiba şu an önde galiba.
Hocam Realme 7 performans olarak Note 8 Pro'dan daha iyi diye biliyorum.
Yazılım ve 90 Hz ekran ile Realme 7 daha üstün bir cihaz.
Realme 7 daha iyi ama 3060 TL de ki satıcı mağzaya pek güvenemedim. Diğer satıcılarda bütçe mi aşıyor 3000 TL'ye hangi telefonu alacağım bilmiyorum peki bu bütçeye en iyi xiamio telefon Note 8 Pro mu?
Hocam performans açısından bakarsak evet ancak cihaz artık eskidi. Bu sıkıntı değilse alınabilir.
Bu üç modelin oyun performansı birbirine yakın. Realme 7 ve Note 8 Pro modelinde aynı chipset var. Sadece Realme 7 modelindeki GPU'nun frekans hızı biraz daha yüksek.
G76 MP4, adreno 618 modelinden biraz daha performanslı bir model.
Güç tüketimi, ısınma ve termal verimlilik konusunda SD 720-730G-732g modelleri daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.