Realme GT 2 mi Samsung Galaxy S21 FE mi?

Doğru diyorsun hocam ama fazla ısınan S20 FE bu derecelere gelmiyor Instagram'da.
S21 serisinde bir tık fazla olduğunu düşünüyorum yoksa bir optimizasyon problemi olduğu doğru.
Instagram kaynaklı.

Ayrıca bu değere 1 saatte ulaşıyor.
Meta kaynaklı şey ortaya çıkmıştı sanırım. Bir tane eski çalışan iddia ediyordu bilerek cihazları ısındıracak şeyler yapıyorlarmış.

Hocam, kuzenim S21 FE almayı planlıyor. Mesela günümüzdeki böyle ağır sayılabilecek oyunlarda ne kadar ısınır?
Şarjda Wild Rift'te 42 dereceyi aşmıyor. Hiçbir oyunda da rahatsız edici düzeyde ısınmıyor. Ama Exynos 2100 yük altında fazla throttle yiyor eğer sadece oyun içinse başka cihazlara yönelsin. Yoksa kolay zorlanan bir işlemci değil zaten.

888 daha iyi diyorsun öyle mi?
CPU performanslarinda 7+ Gen 2 ama GPU'da bariz 888 daha iyi. AnTuTu, 3D Mark ve Manhattan 3.1 testlerinde aralarında ciddi fark var. Bakmanızı tavsiye ederim. Verimlilik ve CPU'da 7+ Gen 2 daha iyi. Geekbench testlerinde daha önde 7+ Gen 2.

Meta kaynaklı şey ortaya çıkmıştı sanırım. Bir tane eski çalışan iddia ediyordu bilerek cihazları ısındıracak şeyler yapıyorlarmış.
Hiç duymadım ama olabilir. Bir anda birçok cihazın Instagram'da ısınmaya başlaması kesinlikle anormal bir durum.

Son düzenleme:
CPU performanslari yakın ama GPU'da bariz 888 daha iyi. AnTuTu, 3D mark ve manhattan 3.1 testlerinde aralarında ciddi fark var. Bakmanızı tavsiye ederim. Verimlilik ve CPU'da 7+ gen 2 daha iyi. Geekbench testlerinde daha önde 7+ gen 2.

Genel olarak 7+gen 2 ezer geçer.

Genel olarak 7+gen 2 ezer geçer.
7+ Gen 2 daha verimli zannediyordum. Batarya tuketimleri ayni puanı almış. GPU performansı harici bariz üstünlüğü var haklısınız.
Ayrıca F5'teki soğutma sistemi GT 2'dekinden daha başarılı. Siz kameraya önem veriyor musunuz? Yoksa oyun odaklı mi tercih yapıyorsunuz? F5 öneriyorsunuz çok fazla, kamerayla pek işiniz yok zannediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı