Realme GT 2 mi Samsung Galaxy S21 FE mi?

Bir mağazada ikisini de elinize alıp inceleyin, menülerde gezinin. Zaten otomatikmen S21 FE'ye yönelirsiniz.
Hocam uzun kullanım denilen bir olay vardır bilir misiniz? Biliyorsunuzdur umarım. Batarya kısmında ve yük altında ısınma sorunu var. Bunu outlet test cihazları ile bilemez.

Realme GT 2 14 bin 999 TL Samsung S21 FE 16500 TL, şarj aletiyle vs 17k yı bulacak gibi. 2K fazla verip Samsung almaya değer mi yoksa 2K cebimde kalsın, GT 2 zaten yeteri kadar iyi mi? Tavsiyeleriniz nelerdir? Şu an GT 2'ye daha yakınım ama daha önce hiç Realme kullanmadım, bir sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum.

S21 FE almanı tavsiye ederim.

S21, Instagram'da 45 dereceyi görüyor.

Kısaca S21 FE alacaklar bunu bilsinler. Bu ss daha yeni kapalı alanda çekildi.
Screenshot_20230801_193417_Instagram.jpg

GT 2 de ısınıyor orası ayrı.
Yani iki tarafta da ısınma problemi olabiliyor yazın. @cumali_032 seversin.

Android tarafında Xiaomi yine kötü. Redmi serisi özellikle, MIUI arayüzünün çöplüğü anlaşılıyor. Tek Android piyasası One UI Samsung ama o da bütçe..
Xiaomi MIUI 14 ile toparladı yine. MIUI 13 gibi bir ucubeden sonra zaten mi serilerine apar topar 14 geldi.

Ama Türkiye'ye yine farklı muamele var. Mesela Bölge seçeneğini Amerika olarak kullanıyorum. Reklamlar ve Abidik gubidik bütün uygulamalar kalkıyor. Türkiye olarak seçerseniz evlere şenlik. Ayrıca Redmi Note 12 pro modelini bile Türkiye'ye kırpıp yollamış.

Android bana göre IOS'dan daha iyi geliyor ama gerçekten Samsung ve Xiaomi'ye birer tokat patlatıp siz napıyorsunuz dedirtecek bir girişim yok. Özellikle Huawei geri plana düşünce Samsung'da yazılım tarafında iyice saldı. Iphone sevmesem fiyat politikasını eleştirsem bile Android tarafında ona rakip olabilecek cihaz yok.

Şuan Samsung, Xiaomi ve alt şirketlerini AMD geri dönmeden önceki kendi kendine çalıp oynayan Intel'e benzetiyorum. Ne yaparsak kullanıcı alacak işte kafasındalar. O yüzden rekabet her zaman kullanıcıyı korur.

S21, Instagram'da 45 dereceyi görüyor.

Kısaca S21 FE alacaklar bunu bilsinler. Bu SS daha yeni kapalı alanda çekildi.
Eki Görüntüle 1885729
GT 2 de ısınıyor orası ayrı.
Yani iki tarafta da ısınma problemi olabiliyor yazın.

Instagram uygulaması ısı olarak şu anda iphonelardada sıkıntılı. Bu 43 derece olayı Instagram kaynaklıda olabilir.

Instagram uygulaması ısı olarak şu anda iPhone'larda da sıkıntılı. Bu 43 derece olayı Instagram kaynaklı da olabilir.
Doğru diyorsun hocam ama fazla ısınan S20 FE bu derecelere gelmiyor Instagram'da.
S21 serisinde bir tık fazla olduğunu düşünüyorum yoksa bir optimizasyon problemi olduğu doğru.
Instagram kaynaklı.

Ayrıca bu değere 1 saatte ulaşıyor.

Doğru diyorsun hocam ama fazla ısınan S20 FE bu derecelere gelmiyor Instagram'da.
S21 serisinde bir tık fazla olduğunu düşünüyorum yoksa bir optimizasyon problemi olduğu doğru.
Instagram kaynaklı.

Ayrıca bu değere 1 saatte ulaşıyor.

Kendim 14 Pro kullanıyorum. Güncel sürüm için yazıyorum. Eğer ekran beyaz dengesi bende kapalı olursa yani ekran en iyi kalitede olduğunda 10dk Instagram'da takılayım cihaz fırın gibi oluyor. Ben şu anda 14 Pro'yu ekran beyaz dengesi 70 de kullanıyorum. Yani ekran kalitesi düşürülmüş halde. Bu kullanım senaryosunda ısınma normal ama bu kadar para verip böyle kullanmakta hoşuma gitmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı