Recovery Sorunu Error Code 0xc0000098

• Konuyu başlatan arkham
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 11.533
Makaleler
51
Daha fazla  
Beyler bu sabah böyle bir hata aldım açılırken;

4oES0QFh.jpg

HDD' den garip sesler geliyor Tık tık diye. Nedir sorun? Lütfen yardımcı olun, mobilden yazıyorum.

Ankara'nın neresindesin? @Davut Aslanhan ile iletişime geçersen PC konusunda yardımcı olur ve birlikte çözmeye çalışabilirsiniz. Hiren's BootCD gibi araçlar ile düzeltmeyi deneyebilirsin.

Başlangıç onarma ekranını açılıyor mu?

Hocam, format atmaya çalışınca mavi ekran ve beyaz yazılar geliyor Error diye. HDD kontrol edin, arıza vs. olabilir gibisinden yazılar çıkıyor. Windows yükleneceği yeri seçme ekranı gelmiyor, siyah ekranda kalıyor öyle.

Hocam, format atmaya çalışınca mavi ekran ve beyaz yazılar geliyor Error diye. HDD kontrol edin, arıza vs. olabilir gibisinden yazılar çıkıyor. Windows yükleneceği yeri seçme ekranı gelmiyor, siyah ekranda kalıyor öyle.
Anladım bios ekranına girebiliyorsanız oradan recovery yapmayı deneyin. Bios yükseltmesinden sonramı almaya başladınız bu hatayı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı