İstediğim raporları paylaşmadı ki görelim hazıra konmaya alışmış milletimiz.Şu bildiğimiz "Musallat.exe" değil mi ?
İstediğim raporları paylaşmadı ki görelim hazıra konmaya alışmış milletimiz.Şu bildiğimiz "Musallat.exe" değil mi ?
Şu an bende de aynı durum var. Saçma şekilde tür ekran koruyucu yazıyor. Ve hiçbir klasörde sağ tıklayınca ''aç'' yazısı yok. ''Test'' yazıyor. Çözebilmiş miydin sorunu?Virüs değilde ne peki ? 500 GB HDD dolu gözüküyor ama dosyaları boş kısayol atıyor her klasörü yeni pencerede açıyor.
Dediğinin olmadığını tahmin ediyordum ama yine de denedim dediğinden değilmiş.
Eki Görüntüle 101878
Bu nedir gerçekten? Baktım birçok yerde virüs değil diyor.Virüs değilde ne peki ? 500 GB HDD dolu gözüküyor ama dosyaları boş kısayol atıyor her klasörü yeni pencerede açıyor.
Dediğinin olmadığını tahmin ediyordum ama yine de denedim dediğinden değilmiş.
Eki Görüntüle 101878
Hayır maalesef 5 yıl geçmesne rağmen hala flashımda bu dosya mevcut -sebebi fotokopiçilerden çıktı alıyorum ve oradaki bilgisayarlardan bulaştı- mümkün mertebe Windows bilgisarımdan uzak tutmaya çalışıyorum. Android tablette bir sorunla karşılaşmadım. Ama dosyaları silmiyor. Silindi sanıp formatlama. Söz konusu hangi klasör ise sağ tıklayıp RAR’layıp verilerini kurtarabilir, erişebilirsin.Bu nedir gerçekten? Baktım birçok yerde virüs değil diyor.
''Öncelikle $RECYCLE.BIN virüs değildir. C: sürücüsünde bulunan $RECYCLE.BIN klasörü bir sistem klasörüdür''
Ama saçma şekilde sildikçe yine beliriyor, tüm dosyalarda sağ tıklandığında ''aç'' yazması gereken yerde ''test'' yazıyor. Bunu bilgisayara harici HDD takınca fark ettik. HDD içindeki tüm dosyaların uzantıları değişti. Arkadaştan aldığım eski bir PC'yi kontrol ederken oldu. Bu PC'den bulaşan şeyi HDD içinden nasıl temizleyebiliriz?
Şu an bende de aynı durum var. Saçma şekilde tür ekran koruyucu yazıyor. Ve hiçbir klasörde sağ tıklayınca ''aç'' yazısı yok. ''Test'' yazıyor. Çözebilmiş miydin sorunu?
Bu nedir gerçekten? Baktım birçok yerde virüs değil diyor.
''Öncelikle $RECYCLE.BIN virüs değildir. C: sürücüsünde bulunan $RECYCLE.BIN klasörü bir sistem klasörüdür''
Ama saçma şekilde sildikçe yine beliriyor, tüm dosyalarda sağ tıklandığında ''aç'' yazması gereken yerde ''test'' yazıyor. Bunu bilgisayara harici HDD takınca fark ettik. HDD içindeki tüm dosyaların uzantıları değişti. Arkadaştan aldığım eski bir PC'yi kontrol ederken oldu. Bu PC'den bulaşan şeyi HDD içinden nasıl temizleyebiliriz?
Arkadaşlar hani artık sormasanız mı?$RECYCLE.BIN klasörü nedir?
Harici harddiskimi arkadaşın bilgisayara taktım. Taktıktan sonra $RECYCLE.BIN dosyası geldi fakat orada bakamadım. Daha sonra kendi bilgisayarımda baktığımda klasörün boyutu 43GB gösteriyor fakat içi boş. Bu dosyayı silsem bir şey olur mu veya nasıl temizlemeliyim?www.technopat.net
$RECYCLE.BIN nedir?
Başlıkta da gördüğünüz gibi $RECYCLE.BIN nedir? Ne işe yarar? Virüs müdür?www.technopat.net
$RECYCLE.BIN klasöründe silinemeyen dosyalar
Harici harddiskimde, ekran görüntülerinde gördüğünüz üzere yaklaşık 25 GB dosya boyutu farkı var. CCleaner disk analizinde çıkan sonuçta $RECYCLE.BIN klasörünün içinde Borderlands 2 oyununa ait dosyalar var. Oyun 20 küsür GB olması lazım. Geri dönüşüm kutusu boş gözüküyor. Yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
$Recycle.bin içindeki dosyalar nasıl silinir?
Arkadaşlar, spacesniffer ile SSD mi tarattım. $recycle. Bin isimli dosyada 7GB gereksiz veri olduğunu gördüm. İnternetten biraz araştırdım, $recycle. Bin dosyası geri dönüşüm kutusuymuş. Ama bilgisayarın geri dönüşüm kutusunda hiçbir şey yok. Aynı sorun C: Ve D: Diskimde var. Bundan nasıl...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.