Red Dead Redemption 1 çıkış yaptı!

Bir saat önce erişime açılmıştı. Şimdilik 7.500 küsür oyuncuyu anlık olarak görebildi.

Take-Two Interactive’ten 50 dolardan aşağı bir fiyat kimse beklemiyordu. PC oyuncularının karşısında 14 yıllık bir hasret niteliğinde olan yıllanmış şarap gibi bir başyapıt var.

Grafiklerin orijinal kalması bir açıdan da iyi sayılabilir.

Bir saat önce erişime açılmıştı. Şimdilik 7.500 küsür oyuncuyu anlık olarak görebildi.

Take-Two Interactive’ten 50 dolardan aşağı bir fiyat kimse beklemiyordu. PC oyuncularının karşısında 14 yıllık bir hasret niteliğinde olan yıllanmış şarap gibi bir başyapıt var.

Grafiklerin orijinal kalması bir açıdan da iyi sayılabilir.
Yorumlarda fena durmuyor hocam. Çoğu olumlu.

Demek hem 50 dolardan çıkarttın hiçbir yenilik eklemediğin 15 senelik oyunu, hem de Denuvo koymadın Sevgili Rockstar. 😈

Oyun bildiğiniz gibi 50 dolardan ön sipariş açılmıştı ve şu an tamamen çıkış yaptı. Ne düşünüyorsunuz? Bence yorumlar bayağı karışık olacak.

Yok pahalı yok alınmaz yok alan enaidir dedik yarın oynu almak için karta para yatırmaya gideceğim. 😄

İndirimde bile almam ben bunu. Bu fiyat ne arkadaş? Fiyatı geçtim önerilen sistem gereksinimleri bile enteresan. 15 senelik oyuna RTX 2070 istiyor.

Açık konuşayım, hiç bir şekilde korsan desteklemem fakat bu oyunun direk kırılmasına içten içe sevindim. 50 dolarlık fiyat etiketiyle sunulan neredeyse 15 senelik oyun. Şaka gibi. Gta san andreas benzeri grafikler ve oynanış bomboş bir yapı, günümüzde oynanacak bir oyun değil, zamanının iyi oyunlarından elbetteki ama aynı oyunu ufak tıraşlarla 50 dolara günümüzde sürmek tamamen manasız ve enayi yerine koymaktan başka birşey değil. 50 dolara erzurum oyununu alırım sırf destek olsun diye ama bu oyunu 1 dolara almam. Ücretsiz versinler ona bile enerji harcamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı