Red Dead Redemption 1 ön siparişleri açıldı

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Fiyatı hakkında konu açmıştım ve 50 dolardan ön sipariş açıldı.

Dosya Ekleri

• 20241010_183233.jpg
    20241010_183233.jpg
    161,4 KB · Görüntüleme: 185
Fiyatlandırma konusunda hiçbir fikri olmayan insanlar farklı konularda 20, 30 ya da 60 dolar olur diyordu. Benim ve birkaç arkadaşın beklediği gibi 50 dolardan satışa koymuşlar.

O grafiklerle dünyanın en iyi oyunu dahi olsa 50 Dolar istemeye hakları yok. Çağdışı kalmış bir görsellikte şu anda.

Maksimum 30 Dolar olmalıydı k o bile bu oyuna fazla. (Hikayesinden ötürü değil oyunun hiç elden geçirilmemiş olmasından ötürü)

O grafiklerle dünyanın en iyi oyunu dahi olsa 50 Dolar istemeye hakları yok. Çağdışı kalmış bir görsellikte şu anda.
Sadece görsel anlamda değil oynanış anlamında da çağ dışı bir yapı var. RDR2'deki o gelişmiş hâliyle bile GTA 4'ten kalma ağır oynanış mekaniği insanı özellikle Last of Us Part 2 vb. oyunları oynadıktan sonra rahatsız ediyordu. RDR1'in bu mekaniklerin gelişmemiş hâlini kullandığını da göz önüne alınca çok rahatsız ediyor karakterin yapısı.

RPCS3 yada switch emulator ile bedavaya oynamak varken kimse 14 yıllık oyuna 50 dolar vermez. Birebir 2010 yılında ki aynı oyunu yüksek çözünürlük desteği ile PC'ye port etmişler sadece. Remaster edilen oyunların fiyatı zaten 30-50 dolar arası değişiyor.

Bedava mı? Bunun için açılmış bir konu falan var mı hocam? ne zamandır 1. oyunu oynamak istiyordum, fakat emulatorde de paralı sanıyordum.

Bedava mı? Bunun için açılmış bir konu falan var mı hocam? ne zamandır 1. oyunu oynamak istiyordum, fakat emulatorde de paralı sanıyordum.
Aslında emülatörde işin yasal kısmına girersek "bedava oynamak" diye bir şey yok. Zaten emülatörlerin sahipleri de hep "Oyunun kutulu versiyonunu alıp içinden çıkan CD ile oynayın." gibi şeyler söyler. Milletin o bedava diye bahsettiği şey aslında bir ROM sitesinden oyunun konsol için hazırlanan korsan versiyonunu indirip emülatöre atmakla oluyor.

Aslında emülatörde işin yasal kısmına girersek "bedava oynamak" diye bir şey yok. Zaten emülatörlerin sahipleri de hep "Oyunun kutulu versiyonunu alıp içinden çıkan CD ile oynayın." gibi şeyler söyler. Milletin o bedava diye bahsettiği şey aslında bir ROM sitesinden oyunun konsol için hazırlanan korsan versiyonunu indirip emülatöre atmakla oluyor.

Anladım, ROM falan nedir pek bilmiyorum fakat bu şey virüslü müdür? Eğer değilse oynamak isterim, zaten RDR2'yi bitirdikten sonra 1. oyunu ne zamandır oynamak istiyordum. Fakat ne kadar istesem de 14 yıllık oyuna hayatta 50 dolar veremem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı