Red Dead Redemption 2, 5 Kasım'da PC'ye Geliyor!

300 tl şuan ne kadar düşebilir
Yakın gelecekte fiyatının düşeceğini sanmam, aksine erken erişim süresi sona erdikten sonra fiyatlar daha da artacaktır. Atıyorum yaz indirimi döneminde de olsa olsa erken erişim fiyatlarına çekerler oyunu.

Bir oyun için girdiğimiz durumlara bak ya. Sanki PC parçası alacakmışız gibi nereden para arttırsam diyorum. İnsanın psikolojisi bozuluyor bir oyuna 300 lira vermek cümlesini görünce bile.
Yav hocam eskiden 300 TL nin üstüne biraz koyup 500-600 TL arasına ekran kartı alıyodun, günümüz oyunlarını Medium, High arasında oynatıyordu. Şimdi öyle değil. Ben GTX 750 Tİ' yi Gta 5 PC' ye çıktıktan 3 ay sonra 460 TL' ye almıştım, şimdi o paraya alt segment kartlar bile zor bulunuyor. Hatta hocam o zamanlar 1200- 1300 TL' ye en üst segment kart satın alınıyordu.

GTA V PC çıkış fiyatı 199 TL idi, bir süre sonra 179 liraya çekildi fiyatı. O tarihte dolar kuru 2,69 TL idi. Yani 179 lira o gün 66,5 dolar yapıyordu. Bugünkü kur ile 66,5 dolar 388 lira. Dolayısı ile böyle bir oyunun 299 liralık çıkış fiyatı bence gayet normal. Zira RDR2'nin erken erişimdeki 20 dolar indirimli fiyatı Special Edition için 60 dolar, Ultimate Edition için 80 dolar (yurt dışı fiyatı).

GTA V PC çıkış fiyatı 199 TL idi, bir süre sonra 179 liraya çekildi fiyatı. O tarihte dolar kuru 2,69 TL idi. Yani 179 lira o gün 66,5 dolar yapıyordu. Bugünkü kur ile 66,5 dolar 388 lira. Dolayısı ile böyle bir oyunun 299 liralık çıkış fiyatı bence gayet normal. Zira RDR2'nin erken erişimdeki 20 dolar indirimli fiyatı Special Edition için 60 dolar, Ultimate Edition için 80 dolar (yurt dışı fiyatı).
Hocam zaten dolar endeksli olduğunu biliyoz, ondan dolayı oyunlar ve teknolojik aletler pahalandı.

Diğer forumda alan birkaç kişi var hatta faturasının resmini koydu, bedava verilen oyunu da oynayabiliyormuş şu an merak eden baksın.

Yarın sanırım ben de böyle alacağım. 300 vermek istemiyorum çok fazla bari 220 verelim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı