Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Almanı tavsiye etmem, hikaye seven oyuncular arasında bile RDR2nin temposunu sevmeyen çok fazla oyuncu var. Senin hikaye anlatımı sevmeden o ağır tempoya katlanabileceğini pek sanmıyorum. Gerçekçilik takıntılı olduğu için oyunun içinde eğlenceli olabilecek fikir yok resmen. Eğlenceli olabilecek birkaç fikir var sadece onu da online'a özel yapmışlar ne akla hizmet bilmiyorum :D

Şimdi arkadaşlar bu oyunun ne denli övüldüğünü ve ne denli büyük bir yapım olduğunun farkındayım lakin ben hikayeli oyun sevmem. Sıkılırım. Daha çok basit simülasyon oyunları, hayatta kalma, bağımsız küçük yapımlardan hoşlanırım. Bu şartları değerlendirirsek 460 TL'ye alınır mı bu oyun? Sever miyim sizce?

Ayrıca sistemim kaldırır mı?

16 GB RAM.
3060 RTX laptop GPU.
Intel(R) Core(tm) i7-10750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz

Bilgilerden anlaşıldığı üzere laptop kullanıyorum ve ısınma gibi lanet bir sorunum var. MSI GF65 Thin 10UE kullanıyorum, kasa almadığım için kafama vuruyorum ama artık çok geç. Her neyse şimdiden teşekkürler.

Ağır oyunları sevmiyorsan tavsiye etmem. Özellikle yavaş açılması vs. sizi iyice sıkar. Rahat kaldırır.

3060'ın kaldırmayacağını söylemişler, 1660 Super ile oyunu yüksek ayarlara yakın ayarlarda bitirdim ve hiçbir problem görmedim. Hikayesi çok uzun fakat hikaye dışında çok fazla yan aktivite bulunuyor ve sanki bunlarda ana hikaye gibi kaliteli hazırlanmış. Oynamadan önce RDR'ye ön yargım vardı fakat oynadıktan sonra hatta hikayenin bazı kısımlarını gördükten sonra kovboy olasım geldi. Bu fiyata bir daha bulunabileceğini düşünmüyorum, bence almalısınız ve ekran kartınız ile oyunu gayet rahat oynarsınız ama hikayeli oyunları pek sevmediğinizi söylemişsiniz. Oyunun hikayesi çok uzun ve derin. O yüzden iyi düşünün derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı