Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 chapter 2'de nasıl kolay para kazanılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hylex

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, Micah'ı hapisten kurtarma ana görevini yaparken kendimi savunmak adına birçok kanun görevlisi öldürmek zorunda kaldım ve artık üstüme 300 dolar konmuş bu parayı ödemem lazım ya da öldürmeden suçu nasıl silebilirim bir yol var mı? Soygun falan yapmadan onurumu düşürmeden nasıl para kazanabilirim?

Hazine haritası vardı. O haritayı aldıktan sonra birkaç lokasyona gidince toplamda yanlış hatırlamıyorsam 2000 dolar civarında para veriyordu. Youtube’a RDR2 Treasure Locations tarzı birşeyler yazınca çıkması lazım. Ama Chapter 2’de açılıyor muydu ondan emin değilim.

300 doları ödemek zorunda değilsin, Micah'ı kurtardığın kasabaya da yolun çok düşmez zaten. Oyunun başlarında para kazanmak için Bounty Hunterlık yapıyordum sürekli, keyifli oluyor. Onun dışında biraz daha ilerlersen paradan bol bir şey olmayacak zaten.

Bu videoyu takip ederek iki gold bar kazanabilirsin (1000 dolar),bir de bir hazine haritası veren adam vardı 10 dolara onu bi şekil youtubeden falan araştır bul ordan da 1k dolar falan alıyordun sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten görev olarak Micah'ı kurtardığımız yere sadece 1 kere yine gidiyoruz yanlış hatırlamıyorsam onun dışında oraya çok yolun düşmez zaten.

Strawbery'ye gidip teslim olsam 300 dolar ödemeden suçumdan kurtulabilir miyim?

Neden bu kadar takıldınız ki? Üstünüze bounty olunca hiçbir şey olmuyor merak etmeyin. Sadece oraya giderseniz çatışma çıkar bir de kovalanırsınız. İyi oynarsanız yakalanamazsınız ve oraya zaten 1 kere gidiyorsunuz onu da söylemeyeyim. Mapi keşfedeceğim derseniz oradan geçmenize de gerek yok. Yok ben illa kurtulmak istiyorum diyorsan bana mapten fotoğraf at bir yerde terkedilmiş yanıklı bir yer vardı orada 500 dolarlık Gold vardı onu al ve sat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı