Hocam sanırım sizde de görüntüyü bozan ayar açık.
ASUS RX 5500 XTSistem özellikleriniz nedir hocam?
Aynen öyle hocam bendedeHocam bende de Ultra bazıları High ayarlar olmasına rağmen görüntü çamur gibi.
Resolution Scale'den değil, bir ayar var görüntüyü bulanık hale getiriyor, Motion blur değil, ismini tam hatırlayamıyorum fakat şu videoda hangi ayarın ne işe yaradığını ve FPS'e ne kadar etkisi olduğunu gösteriyor, bu videodan bakarak görüntüyü çok iyi hale getirdim ve bulanıklık gitti. Her ayarı tek tek test ediyor, baştan sona izlemenizi öneririm.
Hocam sanırım sizde de görüntüyü bozan ayar açık.
Buradaki ayarlari deneyebilir misiniz?
Hocam sizdeki çok iyi gözüküyor, bende 1080p yüksekte olmasına rağmen çamur gibi.
Hocam piksel gölgeleri bu ayarlardan birisi yapıyor işte onu demeye çalışıyorum, videoyu izleyin görürsünüz zaten. Işıkla ilgili olan bir ayar yüzünden öyle oluyor, bulanık derken onu kast etmeye çalışmıştım, biraz da bulanıklaştırıyor aslında.Olay bulanıklık değil kötü kenar yumuşatmaları pixel gölgeler gibi sorunlar.
Hocam piksel gölgeleri bu ayarlardan birisi yapıyor işte onu demeye çalışıyorum, videoyu izleyin görürsünüz zaten. Işıkla ilgili olan bir ayar yüzünden öyle oluyor.
Net hatırlamıyorum ama SSAO yüzünden sanırım.Bir bakayım o zaman.
Net hatırlamıyorum ama ssao yüzünden sanırım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.