Red Dead Redemption 2 Grafik Kartlarını Ciddi Şekilde Zorluyor

Listenin böyle olmasının sebeplerinden biri de çeşitli gereksiz ayarların da açık olması. Örneğin GTA 5'de Advanced Graphics altındaki birçok ayar görünüme pek avantaj katmasa da performansı çok ciddi miktarda düşürüyor.

RDR 2 için de yüksek MSAA ayarı veya abartılmış derecede gölge gibi ayarlar sebebiyle kartlar bu değerleri veriyor benim fikrim. Optimize değerler elde edildiğinde 2080 Ti gibi kartlar 4K çözünürlükte 60 FPS altını görmeyecektir (umarım) .

Ben şanslıyım ozaman R5 3600 ve sapphire RX 5700 XT nitro + ile kullanıyorum. Çok rahat bir şekilde akıcı oynuyorum. 3.000 TL ekran kartını aldım. R5 3600 1.000 TL aldım. Tam bir fiyat performans ürünleri çok pahalı olan sistemlere kafa atıyor resmen ;)

Oyun geleceğe yönelik ayarlara sahip, diğer oyunlarda her şeyi en yükseğe almaya alıştığınız için size optimizasyon özürlü gibi geliyor. GTA 5 çıktığında senesinin GTX 1070'si olan GTX 770 ile hepsi yüksekteyken 60 FPS göremiyordun, RDR 2 için de aynı durum geçerli. Optimize edili ayarları kullanırsanız sorun yaşamazsınız, yaşamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı