Red Dead Redemption 2 İngilizce olmadan oynanır mı?

Elussi0n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar PS4 için RDR 2 almayı düşünüyorum biliyorum biraz geç kaldım. Araştırdığıma göre RDR 2 Türkçe dil seçeneği yokmuş. İngilizcem pek iyi sayılmaz, oyundan genede zevk alır mıyım?

Hikayeyi anlamak için çok iyi bir İngilizcenizin olması gerek. Oyunun çevirisinin iptal edilmeden önce altı aydan uzun sürdüğünü hatırlatmakta fayda var. Diyaloglar uzun ve ağır bir İngilizce içeriyor. Onun haricinde görevleri yapmak basit. Görevde ne yapacağınız ilkokul düzeyindeki bir İngilizce ile alt kısımda gösteriliyor ve haritada da kocaman işaret şeklinde çıkıyor.

Oyunun grafikleri, oynanışı, dünyası, görevleri olsun zevk alırsınız. Her noktası için ayrı ayrı düşünülmüş bir oyun ama bence hikayesi olmadan çok şey kaçırırsınız.

Ben yarım yamalak İngilizceyle chapter 2'ye kadar oynadım ama pek bir şey anlayamadım. Türkçe yama gelecek haberleri yüzünden de oyunu rafa kaldırmıştım. Çeviriyi yapan ekip sağolsun eline yüzüne bulaştırdı ve yama projesi iptal oldu. Düzgün bir İngilizce olmadan görevleri neden ve hangi amaçla yaptığını anlaman mümkün değil

İngilizcem iyi olduğu hâlde kısım kısım anlamadığım yer çok oluyor. Yerel dil kullanılmış ve günümüzde pek kullanılmayan bolca kelime mevcut. Googledan ufak aranalar ile chapter özetlerine bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı