- Makaleler
- 1
Tosla Kartı şoktan alsam direk kullanabilir miyim?
Tosla Kartı şoktan alsam direk kullanabilir miyim?
Kartın reddedildi diyor.Evet hesap açıp kartını tanımla bu kadar.
Kartın reddedildi diyor.
24 saat bekleme uyarısı verdi. Bu çöp platformdanda bu beklenir anca. Ne Papara'yı kabul ediyor ne de Tosla'yı.
EvetEpic mi diyor bunu.
Tosla kartım mevcut ancak kampanyalarda göremedim Epic games indirimini, sadece oyun kodu alınırsa %15 indirimden bahsediyor 15 TL sınırlı.Tosla kart ile alırsan 76.5 TL'ye denk geliyor haberin olsun.
Hocam ben uygulamayi indirip kart basvurusu yapmistim. Fiziki kart gelmeden sanal kartini olusturuyor direk. Ordan harcama yapabilirsin fiziki kart gelmeden. Kampanya nedir bilmiyorum ama aydinlatirsaniz sevinirimHocam Tosla kart başvurusunda bulundum ortalama kaç günde gelir ayrıca kartı verirken uygulamayı indirerek bana kartı kullanabileceğim bir şifre verdi oradan alışveriş yaparsam etkinlikten faydalanabiliyor muyum?
Tosla kartım mevcut ancak kampanyalarda göremedim Epic Games indirimini, sadece oyun kodu alınırsa %15 indirimden bahsediyor 15 TL sınırlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.