MehmetSLH
Hectopat
- Makaleler
- 1
Fontumda sıkıntı yok. Sağlam çalışıyor.
Bende hata var hocam ilk yüklediğimde takır takır çalışıyordu şimdi font sorunu var.
Fontumda sıkıntı yok. Sağlam çalışıyor.
Grafik ayarlarını değiştirip oyunu kapatıp açın hocam. Yamayı da tekrar atın içine. 1 hafta ban yemiştim yazamadım.Bende hata var hocam ilk yüklediğimde takır takır çalışıyordu şimdi font sorunu var.
Online'a girerken silebilirsin, hikaye oynadığında tekrar atarsın bir sorun olmuyor.Font sorunu bende de var, kapatıp açtım ama yine oluyor.
Edit: 2-3 kere kapatıp açınca düzeldi. Şahaneymiş böyle ayrı programla uğraşmadan, online bölümüne girince dosyaları silip tekrar atsak problem olmaz herhalde, deneyen var mı bu şekilde?
Çalıştı teşekkürler.
Oyuna ikinci girişimde bende de fontlar bozuldu ne yazık ki. Bizdeki "ı" harfi yerine kutucuklar çıkıyor.
Olmaması lazım grafik ayarlarınız düşük mü?Bu yama güzel. I harflerinde sorun oluyor ama tek harf önemli bir şey değil.
Ben kullanıyorum şikayetim yok çevirisi güzel.Arkadaşlar RDR 2'yi indirdim bu yamayı mı kullanmalıyım?
Birkaç kere çıkış yapıp tekrar açın düzeliyor.Bu yama güzel. I harflerinde sorun oluyor ama tek harf önemli bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.