Red Dead Redemption 2 Sorunsuz Türkçe Yama

Hocam merhaba bir sorum olacaktı sizlere. Yamayı kurduğumdan beri oyuna girerken önce yanıt vermiyor hatası alıyor sonra girebiliyorum, grafiklerden benchmark testine girmeye çalışırken test tamamlandıktan sonra ana menüye döneceksiniz ekranında kalıyor, az önce de önüme gelen otomatik kayıt uyarısında otomatik kaydı kapattıktan sonra bir ekranda takılı kalıyor. Bunu nasıl çözerim? Umarım anlatabilmişimdir.

Belki saçma gelecek ama o oto kaydı iptal ettikten sonra gelen kapatıldı yerinde bende de takılmıştı enter hariç diğer tuşlarla kapanmıyordu enter a basmayı dener misiniz aklınıza gelmediyse.

Yamayı kurdum yama çalıştı 30 dakika sonra ekranın sağında solunda altında ve üstünde çizgi belirdi ve göze çok çarpıyordu bende tam ekran ve pencereli seçeneklerini oynadım düzelmedi yamadan kaynaklı olduğu çok bariz RDR2 doğruladım ve 20 dakika civarı sürdü bende belki yamadan değildir dedim bu sefer de 30 dakikada aynı olay yaşandı yanında haritanın etrafında kare çizgi hediye geldi bu olay sadace bende yaşanmış sanırsam.

Oyunu zamanında Rockstar'ın sitesinden almıştım. Düzgün yama yok diye oynayamadım. Forumda konu açtım ve birisi bu konuyu iletti. Kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.

Bu yama Epic Games'ten alınan için de geçerli mi? Birisi Steam uyumlu yazmıştı da.

Denediniz mi acaba?

Epic Games üzerinden RDR2 için sorunsuz kullanıyorum şimdiye kadar kutucuk sıkıntısı falan da olmadı emeğiniz için teşekkür ederim.
Hala güncel çalışıyor ve bazı yerlerde koyduğunuz ince esprilere ya da repliklere kahkaha atıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı