Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama kurulmalı mı?

mcs1691

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı forumlar. Oyunu 140 lira verdik aldık. İndirdim Türkçe yama kurmalı mıyım sizce kullanan var mı? İngilizcem hiç yok değil ama oyun hikayesini iyi anlayamayabilirim. Kullanan var mı indirmemi önerir misiniz?

Hayır, ortada gerçek bir yama yok diye biliyorum. Yapıldığı sırada izin alınamadığı için iptal edilmek zorunda kaldılar. %99 ihtimal virüs indirirsiniz.
Galiba var, kusura bakmayın emin olamadım. Şu tip konular açıldığı için yok sanmıştım:

İngilizcen yoksa idare eder bir yama yani fazla bir şey bekleme derim, şahsen ben çok sevemedim İngilizce devam ediyorum şu an, çoğu yerde çeviriler yanlış.

Arkadaşlar hayırlı forumlar. Oyunu 140 lira verdik aldık. İndirdim Türkçe yama kurmalı mıyım sizce kullanan var mı? İngilizcem hiç yok değil ama oyun hikayesini iyi anlayamayabilirim. Kullanan var mı indirmemi önerir misiniz?
Benim İngilizcem iyi, yamada fazla çeviri hatası var fakat İngilizceniz iyi değilse indirin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı