Red Dead Redemption 2 vs Cyberpunk 2077

albinocemyilmaz

Hectopat
Elimde sadece bir oyunu alabilecek kadar bütçem var ve çok kararsız kaldım. Sizce hangi oyun daha iyi? Çabuk sıkmasın ve oyunun içinde kaybolayım istiyorum. :)

İkisi de apayrı dünyalar, birisi Cyberpunk birisi kovboy temasını işliyor. Birisi sonuna kadar RPG oyunu diğerinde ise RPG öğeleri var.

Ayrıca Cyberpunk 2077 daha çıkmadı, ben olsam Cyberpunk 2077 alırdım fakat nedeni o dünyayı seviyor olmam, siz sevmiyorsanız çok eğleneceğinizi sanmıyorum.

Elimde sadece bir oyunu alabilecek kadar bütçem var ve çok kararsız kaldım. Sizce hangi oyun daha iyi? Çabuk sıkmasın ve oyunun içinde kaybolayım istiyorum. :)
Red Dead Redemption 2 derim. 2 oyunun atmosferi çok farklı. Biri 19. yy sonlarında geçiyor, diğeri 21. yy sonlarında. Biri çok ağır ilerliyor, diğeri ful aksiyon gibi olacak. Seçimi kendinize göre yapmak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı