Red Dead Redemption 2 vs. Witcher 3

Oyunların fiyatları da farklı, süreleri de farklı. Çıkış tarihleri de farklı. Sanırım kalite ve detay rdr2, ama evren olarak witcher tabii ki.
 
Adam size RDR 2 mi Witcher 3 mü diye soru sormuş adam akıllı cevap verin ne uzatıyorsunuz? İşinize gelince Witcher 3 baş yapıt hikayesi çok güzel yan görevleri çok güzel. İşinize gelmeyince RDR ile Witcher kıyaslanır mı? Tabii ki kıyaslanabilir neden kıyaslanmasın? 7/24 Witcher'la oyun kıyaslayanlar var onlara takmadınız bunamı taktınız? Tabii o kıyaslayanların çoğunda Witcher kazandığı için normal :D burada RDR'nin daha çok sevildiğini bildiğiniz için, bu tepkiler çok normal. Teknik açıdan RDR tabii ki daha iyi adam size çıkıpta teknik açısından hangisi daha iyi diye sormamış burada RDR 2 ile karşılaştırılmaz gibi şeyler söylemeniz saçma. CDPR Rockstar'a göre düşük evet fakat adam size hangi oyunun oynanışı daha iyi diye sormamış hangisini daha iyi bulduğunuzu sormuş, sormak istemiş. Ve siz uzattıkca uzatmışsınız. Bana göre RDR kat kat daha iyi kimine göre değişir.
 
Rdr2 bir oyunun çıkabileceği seviyeninde yukarısına çıkmış bir oyun. Steam kütüphanemde bulunmasına rağmen girdiğimde sıkılmadan maksimum 2 saat oynayabildim ve oyunu 2 ayda bitirdim. Witcher 3 ise çıktığı seneye göre iyi bir oyun, oyunu steamden satın aldıktan 4 gün sonra bitti.
 

Geri
Yukarı