Red Dead Redemption 2 vs. Witcher 3

Witcher 3'ü tam 200 sat oynadım. 4 defa bitirdim toplamda. Red Dead Redemption 2'yi geçen hafta indirip oynamaya başladım. ''Bu zamana kadar neredeydim?'' diye sordum kendime ama maalesef uzun bir süre sistemim olmadı, oynayamadım.

Henüz orta görevlerdeyim, oyunu yavaş yavaş, sindire sindire oynuyorum. Şunu söylemeliyim ki, sadece at sırtında sabahtan akşama kadar gezsem gene de sıkılmam. O atmosfer, o grafik o detaylar, söylenecek söz yok. Tek kelimeyle mükemmel!

Witcher 3 hayranı olan birisi olarak sadece Red Dead Redemption 2'nin hikâyesi geride kalıyor. Onun dışında Witcher 3'ü her anlamda eziyor. RDR 2'yi henüz bitirmedim ama Witcher 3'ün görevleri o kadar güzeldi ki, gayet sürükleyiciydi. Sürekli Ciri'nin peşinden gitmek falan bir an önce bulmak istiyorsun, inanılmaz bağlıyordu. Ama RDR 2'nin şu zamana kadar ki görevleri beni pek tatmin etmedi. Witcher 3 kadar sürükleyici değil. Witcher 3'ün hikâyesi direkt insanın duygularına dokunuyor üstelik daha ilk bölümlerden. Ama RDR 2'de henüz bunu hissedemedim. Belki sonund daha farklı söyleyebilirim ama şimdilik senaryo konusunda Witcher 3'ün yanına bile yaklaşamaz. Ama diğer tüm detaylarda tabii ki RDR 2 daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı