Red Dead Redemption 2'nin iyi ve kötü yanları

Tek bir eksi hissettim ben oyunda, insanları istediğim gibi öldüremiyordum. Yeni sistem alınca ilk olarak RDR2 oynadım, neden bilmem NPC'lerin uzuvlarını koparma gibi özellikler olmasını isterdim.

Tek bir eksi hissettim ben oyunda, insanları istediğim gibi öldüremiyordum. Yeni sistem alınca ilk olarak RDR2 oynadım, neden bilmem NPC'lerin uzuvlarını koparma gibi özellikler olmasını isterdim.
Vahşetten dolayı yaş kısıtlamasına girerdi oyun.

+Larla başlıyorum.
1 grafikler.
2 fizik.
3 hikaye.
4 detaylar(örnek mesela dükkandaki adamı vurup kaçarsanız döndüğünüzde adam bandajlı gözüküyor)
-Ler
Fiyat.

Fiyat fazla değil, RDR2 kalitesinde bir oyunun 450 liradan aşağı olmaması lazım normalde.
Ayrıca eksi olarak da yavaş ama gerçekçi mekanikler sayılabilir(göreceli)

Fiyat fazla değil, RDR2 kalitesinde bir oyunun 450 liradan aşağı olmaması lazım normalde.
Ayrıca eksi olarak da yavaş ama gerçekçi mekanikler sayılabilir(göreceli)
Hocam oyunun yavaş kısmına bende deyineyim hani ben bi eksi yön olarak yazmayayım ama ben aynı zamanda büyük bir vaktimide gta onlinede harcıyorum çokça gta online oynadığım için rdr2 biraz yavaş gibi geliyor gta dan sonra

Gamepad kontrollerinin aşırı derecede kolay olması.
Gamepad ile biraz zorlaştırsalar da oynanmayacak hale gelir bence. Çünkü çatışma falan çok zor oluyor gamepadle. Benim şahsi görüşüm tabii, diğer yazdıklarınıza katılıyorum. Bu fiyat bandında kesinlikle alınması gereken bir oyun. İndirim kategorisinde 98TL'ye konusu vardı galiba.

Cyberpunk 2077'de uzuv koparma var diye biliyorum, onun yaş kısıtlaması var mı?

Daha çok pala ile kol, kafa koparma gibi, tüfek ile direkt parçalıyorsun.

Cyberpunk'da var diye biliyorum yaş kısıtlaması, çünkü +18 içeriklerde var.
Edit: Varmış. "17 yaşın veya ülkenizde geçerli olan minimum yaş sınırının altındaysanız Cyberpunk 2077'yi indirmenize, oynamanıza veya kullanmanıza izin verilmez."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı