Red Dead Redemption 2'yi bitirdim

RDR2 Oynadınız mı?

  • evet

  • hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Oyunu oynayacak arkadaşlara tavsiyem oyunu her şeyiyle oynayın tüm yan görevleri yapın sadece yan görevler değil oyunda beyaz nokta ile iletişim e gezebileceğiniz birçok NPC var ve hepsi çok güzel işlenmiş görevler. Ayrıca oyundaki challengelarida tamamlayın bazıları gerçekten uğraşıyor ama sonunda bitirince aldığınız zevk bambaşka oluyor yani kısaca bu oyunu 120 saaten az oynadıysanız hakkını vermiş sayılmazsınız.
 
Rastgele insanların diyalogları bile iyi düşünülmüş. 😊
Mesela Valentine kasabasındaki tek kollu gazi ile sürekli sohbet edin. Her Valentine'ne gittiğinizde bir selam verin. John ile gittiğiniz de Arthur hakkında birkaç iyi kelam ediyor
Oyunda skiller karakteri geliştirme var mı?
Yok.
 
Henüz oynamadım ama B1 İngilizce seviyemden dolayı diyalogları %90 oranında anlayabiliyorum fakat böyle bir oyun için hiçbir detayı atlamak istemiyorum. Türkçe Yama çıkar çıkmaz alıp oynayacağım ancak Rocktar Games'in Türkçe dil seçeneği koymayıp yamaya da karşı olması oyunu satın alıp oynama hevesimi kırmadı değil. Türkçe dil seçeneği beklemiyoruz zaten ama bari yamasına müsaade et.
 
Yahu oyun desem oyun değil, sanat desem sanat değil. Tam anlamıyla şaheser. O kadar sürükleyeceği hikayeli. Kendimi oyunun içinde hissediyorum. Rüyamda bile onları görüyorum. Ne kadar güzel bir şey? bir de Arthur ölünce resmen kendim ölmüş gibi hissediyorum.
 
Ben de pazartesi günü bitirdim. Tam bir şaheser tekrar oynamak istiyorum fakat epilogue kısmında biraz sıkılmıştım başta sonra yine heyecan arttı tabi.Büyük ihtimal online oynayacağım.
 
RDR 2 oynamayı bekliyorum. PC'de yüklü ama Ultra'da 30 FPS alıyorum. O yüzden ileride RAM alacağım günü bekliyorum. Hem Türkçe yama da ileride çıkacak. RAM almama yardım etmek için Zula hesabımı satın alabilirsiniz :D . Link imzada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı