Onu sordum, tüm oyunlara mı geliyor diye.Hocam neyi iade edeceksiniz RDR 2'imi RDR 2'i iade etmenize gerek yok rdr 1 remake bu.
Kaç TL olur tahmini?
Kaç TL olur tahmini?
Fiyatı 1500TL civarı olur hocam.Fiyatı yine 470 mi olur? Normal oyunu iade etmeli miyim?
Rockstar şu ana kadar yaptırdığı tüm Remastered oyunları Grove Street Games'e yaptırdı ve tüm o Remastered sürümler ağır nefret ve hakaret topladı. GTA San Andreas'ın PS3 Remastered sürümünün ne kadar rezil olduğunu anlatan 1 saatlik video varRockstar bunu kendi yapmıştır. Grove street diye bir yapımcıya yaptırmıştı Trilogy'i.
Onu sordum, tüm oyunlara mı geliyor diye.
Series S 30FPS diye duydum. Sandım bu oyuna da geliyor diye.Hocam RDR 2'nin nesini remake yapsınlar oyun daha 5 senelik hala taş gibi RDR 1 remake bu 2010'da çıkmış oyun.
Series S 30FPS diye duydum. Sandım bu oyuna da geliyor diye.![]()
O sırada Last of Us Part 2'ye Remastered yapıp, Last of Us 1'e 2 kere Remastered yapan(Part 1'e Remake diyenin ya oyun kültürü ya da kendine saygısı yoktur bence) Sony:Hocam RDR 2'nin nesini remake yapsınlar oyun daha 5 senelik hala taş gibi RDR 1 remake bu 2010'da çıkmış oyun.
Remasterlardan bir cacık olmuyor kim yaparsa yapsın hepsinde o dandik hissiyatı alıyorsun. Remake varken ucuza kaçmak oluyor.
Bunlar da "PC'ye getirelim" diye iki cila çekip sürecekler piyasaya fiyatı da kallavi bir şey olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.