Red Dead Redemption Remastered geliyor!

PS3'te bitirdim oyunu ama Remastered'i için aşırı heyecanlıyım, Rockstar'ın en sonki GTA Trilogy faciası gibi olmaz inşallah.

Remasterlardan bir cacık olmuyor kim yaparsa yapsın hepsinde o dandik hissiyatı alıyorsun. Remake varken ucuza kaçmak oluyor.

Bunlar da "PC'ye getirelim" diye iki cila çekip sürecekler piyasaya fiyatı da kallavi bir şey olur.

Hocam PS4 gelir mi?

Gelmez hocam Kore oyun derecelendirme komtesine yollarken kod kısmında nv yazmış Rockstar ve bunun New generations anlamına geldiğini iddia edenler var PC için çıkacak oyunlarda da np yaziyor ama np de yazmiyor kodda. (biraz daha baktım sitelere idda değil gerçekten o anlama geliyormuş)

Yakın zamanda emülatör ile bitirmeyi düşünüyordum, bekleyelim bakalım.

Remasterlardan bir cacık olmuyor kim yaparsa yapsın hepsinde o dandik hissiyatı alıyorsun. Remake varken ucuza kaçmak oluyor.
Activision'ın hakkını yemeyelim Modern Warfare 1 Remastered ile 2 Remastered güzel. Remastered konusunda sövülecekse Sony'nin çatısı altındaki Bluepoint'e sövebiliriz. Adamların Remake diye önümüze sunduğu Demon's Souls bile orijinal oyunun daha iyi gözükeniydi. Uncharted'lar falan zaten 720P'den 1080P'ye upscale edip çıkarılmış ürünler oldu.

Bugün 150TL'ye almıstım. Ayrı oyun olara mı çıkacak? Ona göre iade mi etmeliyim?
Ayrı oyun olarak çıkacaktır hocam.

PC tarafında Rockstar Store'a özel olmasa bari oyun. GTA Trilogy Remastered'ı ilk olarak oraya çıkarıp 1.5 sene sonra Steam'e getirmişlerdi.
Bir kere o hatayı yaptılar bir daha yapmazlar diye düşünüyorum. Bu oyunda da GTA Trilogy gibi orijinal alanların sunucuların çökmesi sebebiyle oynayamamasına sebep olup korsan oynayanların rahat oynamasına sebep olurlarsa çok ağır tepki çekerler. Hele ki orijinal oyun hiç PC'ye çıkmadığı için millet 13 yıldır bekliyorken daha da ağırlaşır bu tepki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı