Alınır ama bazen tuşa bastığını hissetmiyorsun. CS oynarken serçe parmağım Lshift'in üzerinde oluyor istemeden yavaş yürüyebiliyorum mesela. Redragon Surara kullanıyorum.Selam dostlarım red swtich klavye alınır mı? Ben gamepad kullanıyorum. PC de çoğu oyunu da aslında ondan oynuyorum ama bazı hikayeler oyunlar ve ufak çapta - Cyberpunk, The Finals, BF serisi- birkaç oyun dışında da klavye mouse pek kullanmıyorum ama mevcut blue Switch klavyem bozuldu o yüzden değiştirmek istiyorum öneriniz var mıdır? Blue mu alayım Red mi? Hangisini alayım bütçem maximum 2.5k civarı.
hiç duymadığım markalar olduğu için biraz bakınmam lazımBütçene göre bu modeller mevcut.
Fnatic Streak65 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ya da gmk67 toplayabilirsin ufakdan bütçeyi aşman gerekebilir.
ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
129 TuÅları siyah ve Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili PBT Boya Süblimasyon Mekanik Klavye Klavye TuÅları MX Anahtarı 61/64/68 - AliExpress 7
KBDiy GMK soya sütü klavye tuÅ 135 tuÅları PBT japon kore klavye tuÅ ISO GMK67 K500 oyun mekanik klavye için kiraz profil girin - AliExpress 7
Akko V3 Piano Pro Switch | Akko Official Global Site
Akko Piano Pro has upgraded the regular Piano switches with additional lubes on the rails, providing better out-of-box experiences. With LED Diffuser for better RGB.en.akkogear.com
Yurt içi şart değil ise önerdiğim modeller alınabilir. Gmk67 iyidir ürünlerin her biri için yeni bir hesap açıp alın.
Oldukça tok bir ses verecektir bilginiz olsun.
senin kullandığın klavye de hoş duruyorBu grafiğe göre kendinize uygun switchi bulabilirsiniz. Red de görece seslidir ama Blue'ya göre daha az tabii.
Eki Görüntüle 2137248
benim bristih eksint yetmediBu grafiğe göre kendinize uygun switchi bulabilirsiniz. Red de görece seslidir ama Blue'ya göre daha az tabii.
Eki Görüntüle 2137248
Hocam yorumlarınızı okudum çok teşekkürler bazıları ne aradığına bağlı demiş ses beni de rahatsız etmeye başladı ama genelde kol ile oynadığım için çok takmamıştım Hyper'ın ve Razer'ın birkaç ürününe baktm.
Hiç duymadığım markalar olduğu için biraz bakınmam lazım.
Senin kullandığın klavye de hoş duruyor.
Dostlar bütçe de biraz aşım yapabilirim şimdi sürekli olarak klavye değil de gamepad kullandığım için değer bilemedim. Bir de şöyle bir durum var ama uzun süreli gidecek bir klavye ise hiç sorun etmem çok para vermeyi.
Gamepad olarak da MSI G30 tavsiye ederm dostlarım
Benim bristih eksint yetmedi.
Re alacağım sanrm.
şimdi attığım markalara bakar msn bir deHepsi iyi markalar Türkiye de az duyulmuş fakat yurt dışında gayet bilinen iyi markalar.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,340231036.html
HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstteki ürünün Core olmayı var o nasıl bilmiyorum
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch IP57 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch IP57 Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Razer BlackWidow V3 TKL Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile RZ03-03491000-R3L1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunlar hoş duruyor var mı başka öneri
Şimdi attığım markalara bakar MSN bir de
pcm deÖnerdiğim modeller varken önermem bunları. Bütçe 3200-3300 olduysa al geç.
Amazon prime ile satın al ama.
Bilgisayarım de.
Bluetooth
Yok hocam.
eski kiz arkadaşımın vardı bu markadan klavyesi bilemedim başka önerilere açığımSadece Bluetooth ile bağlanılmıyor o klavye.