Reddit’ten perma ban yedim

Sen küfür etmedin orada iğrenç bir şey paylaştın farkındaysan ve evet daha kötü içeriklerin olması senin paylaştığın şeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor ama sen boş ver bu senin yaşam felsefen çocukların akıllarını karıştırıyorsunuz. 7 yaşındaki çocuklar Kgbtr'de dolaşıyor, kafaları karışıyor. Sorsan her türlü küfrü, felsefeyi bilirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen küfür etmedin orada iğrenç bir şey paylaştın farkındaysan ve evet daha kötü içeriklerin olması senin paylaştığın şeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor ama sen boş ver bu senin yaşam felsefen kgbtr de senin gibi IQ düşük insanların paylaştığı şeyler yüzünden çocukların akıllarını karıştırıyorsunuz 7 yaşındaki çocuklar kgbtr de dolaşıyor kafaları karışıyor sorsan her türlü küfürü felsefeyi bilirler.

7 yaşındaki çocuğun yeri YouTube kidstir. Ayrıca bir tane subreddite üye olduğu için niye bu kadar hakaret ettin?
 
7 yaşındaki çocuğun yeri YouTube kidstir. Ayrıca bir tane subreddite üye olduğu için niye bu kadar hakaret ettin?

Bence de 7 yaşındaki çocuğun yeri YouTube kids ama veliler çocuklarını kontrol etmiyor ki hatta izin veriyorlar ikincisi subreddit e üye olduğu için değil iğrenç şeyi savunduğu ve paylaştığı için hakaret etmedim doğruları söyledim.
 
Sen küfür etmedin orada iğrenç bir şey paylaştın farkındaysan ve evet daha kötü içeriklerin olması senin paylaştığın şeyin iyi olduğu anlamına gelmiyor ama sen boşver bu senin yaşam felsefen kgbtr de senin gibi IQ düşük insanların paylaştığı şeyler yüzünden çocukların akıllarını karıştırıyorsunuz 7 yaşındaki çocuklar kgbtr de dolaşıyor kafaları karışıyor sorsan her türlü küfürü felsefeyi bilirler.
Müslüman 12 yaşında bir çocuksun değil mi? Senin gibi çoluk çocuğa uygun bir uygulama değilmiş demek, hele 7 yaşındaki çocuğa hiç değil. Reddit’i ne sanıyorsun sen? Bizim kastettiğimiz ”felsefenin” ne olduğunu bile bilmiyorsun konuşuyorsun. En çok hiçbir şey bilmeden her şeye fikri olana kızarım.
 
Linçlemek veya dislike atmak için gelen kişiler yardım edeceksiniz edin. Etmeyecekseniz insanların kullandığı grup, uslüp veyahut herhangi bir davranışı yargılamaya hakkınız yok. Herife bak gelmiş burada "yok şu grup böyle yok bu böyle" diye laf yapıyorlar. Ne değişik insanlar var.
 
Reddit üzerinde 2 senedir paylaşmadığım NSFW açmadığım yan hesap etmediğim küfür kalmadı ama poposunu sallayan siyahi bir adam paylaştım diye küçücük sublarda kastığım toplam 50 bin karmayı aşan hesaplarım gitti.

Son zamanlarda KGBTR üzerinde bir grup mahlukat toplanıp insanları rapor sisteminin açığını kullanaraktan banlatıyor. Reddit’e mail attım bakmıyorlar. Cevap alabileceğim bir yer var mı acaba?
Paylaştığınız şey hemen her gün görülebilecek bir şey. Bence ban sebebi değil. Hesabınızla ilgili başka bir güvenlik açığı çıkmış olabilir.(!)
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı