Redmi 10 MIUI 13 gelmedi

Kullandığım telefon çıkalı 1 ay bile olmadı daha ve Xiaomi'nin kendi resmi sitesinde en ön sırada güncelleme alması gereken telefon olarak yazılmış.

En son paketi indir seçeneğine tıkla istersen bir şeyler değişiyor sanırım hocam.

Hocam en son paketi indir deyince 12 sürümünün dosyasını indiriyor 13 le alakası yok.

Hocam gelir diye düşünüyorum. Babamın Redmi Note 8 telefonuna tema değişimli bir güncelleme gelmişti. Ama annemin telefonuna 1 ay sonra geldi. Bu arada ikisinin telefonu da aynı. Bekleyin bence.

Kullandığım telefon çıkalı 1 ay bile olmadı daha ve Xiaomi'nin kendi resmi sitesinde en ön sırada güncelleme alması gereken telefon olarak yazılmış.

En son paketi indir seçeneğine tıkla istersen bir şeyler değişiyor sanırım hocam

O zaman hocam az sabır edin gelir Xiaomi güzel değil bence ben de vardı bıraktım Samsung pocco güzeldir şu an kullandıgım telefon Samsung Galaxy M51 hiçbir sıkıntı yok kasma dahil yazılım gelirse direk telefona geliyor

Bir şey değişir sandım neyse de değişmiyor sanırım ama çok saçma çıkalı 1 ay bile olmamış telefona güncelleme gelmemesi.

Hocam moral bozmayın gelir Update sadece zaman lazım.

Ne yazık ki yapacağınız hiçbir şey yok beklemekten başka.

O zaman hocam az sabır edin gelir Xiaomi güzel değil bence ben de vardı bıraktım Samsung pocco güzeldir şu an kullandıgım telefon Samsung Galaxy M51 hiçbir sıkıntı yok kasma dahil yazılım gelirse direk telefona geliyor
ya xiaomi harika bir telefon gerçekten ama böyle güncelleme sorunu yaşatması çok üzdü beni ama kullandığım telefonun kamerası ram'ı depolaması tasarımı bi harika gerçekten inanılmaz ama güncelleme sorunu yaşayacağımı sanmıyordum bu kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı