Çözüldü Redmi 8A Global MIUI 8 ROM kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jack İşte

Kilopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Şu anki konum mu ne deniyorsa ondan çıkmak istemiyorum. Direkt MIUI 8 kuracağım TWRP üzerinden. Şu anki sistem MIUI global 12.5.2 kararlı(qcpmıxm). Telefon Redmi 8a. Bir de TWRP gidiyor sürekli kendi recovery ekranını kuruyor bunun işe yarayacağını düşündüm. TWRP yükleyip direkt atacağım dosyayı bulamadım da verebilir misiniz? @Umut Nas @364809

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TWRP'ye girdikten sonra Magisk ile root atıp şifreleme olayını çöz. Daha görmeyecektir.

Magisk kurup format data seçeneği ile format at.

MIUI 8 kurmak için Fastboot ile stok ROM yüklemeyi dene hocam, aksi halde sistemi kitleyebilirsin.

fastboot getvar anti komutunu yazıp çıktıyı paylaşır misin?

Dosya Ekleri

• ANTI ROLLBACK.PNG
    ANTI ROLLBACK.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Hocam cihazınız için en aşağı MIUI10 var.

Pixel Experience gibi costum ROM denemenizi tavsiye ederim.
Hocam ilk sürüm MIUI 10 olarak geliyorsa onu kurayım. İlk halinde hızlıydı çünkü. @364809

Son düzenleme:
Sağ olun hocam bir de TWRP geçici şu an sorun çıkar mı? Son olarak hangi dosyaları sileceğim TWRP üzerinde?

Herhangi bir şey silmenize gerek yok. İmajı direk üstüne yazdığından otomatik halleder. Ek olarak sadece en son format data seçeneği ile format atın dahili hafızaya yeter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı