Cihazda root var mı? Bootloader açık mı?Fotodaki hatayı alıyorum, ne yapmalıyım?
Telefon: Redmi 10.
Sabahtan beri aynı hata.
Cihazda root var mı? Bootloader açık mı?
Fikrim yok, fakat sanırım geliştirici seçeneklerinden bakınca bir kilit var o açık.
Yurtdışı ve IMEI atılmadı kendi IMEIsi ve sanırım OEM kilidiOEM kilidi mi? Ayrıca cihazınız yurt dışı mı ve sonradan IMEI atıldı mı?
Yurt dışı ve IMEI atılmadı kendi IMEI'si ve sanırım OEM kilidi.
OEM kilidi açıksa büyük ihtimalle bootloader kilidi de açıktır. Yüksek ihtimalle root da vardır bu cihazda. Root olduğunu anlamak için cihazı tamamen kapatın hocam ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basın redmi logosu gelince bırakın eğer TWRP atarsa root vardır download modeye girer veya MIUI recovery'e girerse TWRP girmezse root yoktur. Bir deneyin hocam.Yurtdışı ve IMEI atılmadı kendi IMEIsi ve sanırım OEM kilidi
Hocam sorun olmaz değil mi? Eğer root olmasa bile nasıl çözebiliriz ki?OEM kilidi açıksa büyük ihtimalle bootloader kilidi de açıktır. Yüksek ihtimalle root da vardır bu cihazda. Root olduğunu anlamak için cihazı tamamen kapatın hocam ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basın redmi logosu gelince bırakın eğer TWRP atarsa root vardır download modeye girer veya MIUI recovery'e girerse TWRP girmezse root yoktur. Bir deneyin hocam.
IMEI Sorguladım tamamen telefonun kendi IMEIsiYurt dışı ise ve OEM kilidi açık ise büyük ihtimal sizin haberiniz olmadan ona IMEI atılmıştır. İnternetten IMEI'sini sorgulayıp sizin cihazınıza ait mi değil mi öğrenebilirsiniz?
Bu wp açılmıyor wp sizi güvensiz listesine almış, cihazda root, Custom ROM olunca veya Play Integrity Strong değil ise bu ekran sizi karşılıyor ben de yaşadım bu sorunu. Çözümü Play Integrity Strong yapmak, bootloader kilidini kilitli gibi taklit ettirmek, rootu gizlemek. Veya ikinci bir cihazınız varsa oradan wp ye girebilir ana cihazınızı wpden 2. cihaz olarak gösterip oturum açabilirsiniz.
Yurt dışı ise ve OEM kilidi açık ise büyük ihtimal sizin haberiniz olmadan ona IMEI atılmıştır. İnternetten IMEI'sini sorgulayıp sizin cihazınıza ait mi değil mi öğrenebilirsiniz?
Bu wp açılmıyor wp sizi güvensiz listesine almış, cihazda root, Custom ROM olunca veya Play Integrity Strong değil ise bu ekran sizi karşılıyor ben de yaşadım bu sorunu. Çözümü Play Integrity Strong yapmak, bootloader kilidini kilitli gibi taklit ettirmek, rootu gizlemek. Veya ikinci bir cihazınız varsa oradan wp ye girebilir ana cihazınızı wpden 2. cihaz olarak gösterip oturum açabilirsiniz.
Hocam, bir deneyin hocam dediğimin ikisinden biri olsa zaten güç tuşuna basılı tutup tekrardan telefonu açarak kolayca çıkabilirsiniz bir sıkıntı olmaz. Root yoksa da emin olduktan sonra başka çözüm öneririz.Hocam sorun olmaz değil mi? Eğer root olmasa bile nasıl çözebiliriz ki?
IMEI Sorguladım tamamen telefonun kendi IMEIsi
Kendi telefonumdan deneyim mi? Anneminkini.
Annemin işi bitince hemen deneyim.Hocam, bir deneyin hocam dediğimin ikisinden biri olsa zaten güç tuşuna basılı tutup tekrardan telefonu açarak kolayca çıkabilirsiniz bir sıkıntı olmaz. Root yoksa da emin olduktan sonra başka çözüm öneririz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.