Redmi Note 10 telefonda "Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir" hatası

xthealan2

Hectopat
Yer
Eindhoven
Fotodaki hatayı alıyorum, ne yapmalıyım?

Telefon: Redmi 10.

Sabahtan beri aynı hata.

Dosya Ekleri

• 17431934444178082839850619160391.jpg
    17431934444178082839850619160391.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 199
Yurt dışı ve IMEI atılmadı kendi IMEI'si ve sanırım OEM kilidi.

Yurt dışı ise ve OEM kilidi açık ise büyük ihtimal sizin haberiniz olmadan ona IMEI atılmıştır. İnternetten IMEI'sini sorgulayıp sizin cihazınıza ait mi değil mi öğrenebilirsiniz?

Bu wp açılmıyor wp sizi güvensiz listesine almış, cihazda root, Custom ROM olunca veya Play Integrity Strong değil ise bu ekran sizi karşılıyor ben de yaşadım bu sorunu. Çözümü Play Integrity Strong yapmak, bootloader kilidini kilitli gibi taklit ettirmek, rootu gizlemek. Veya ikinci bir cihazınız varsa oradan wp ye girebilir ana cihazınızı wpden 2. cihaz olarak gösterip oturum açabilirsiniz.

Yurtdışı ve IMEI atılmadı kendi IMEIsi ve sanırım OEM kilidi
OEM kilidi açıksa büyük ihtimalle bootloader kilidi de açıktır. Yüksek ihtimalle root da vardır bu cihazda. Root olduğunu anlamak için cihazı tamamen kapatın hocam ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basın redmi logosu gelince bırakın eğer TWRP atarsa root vardır download modeye girer veya MIUI recovery'e girerse TWRP girmezse root yoktur. Bir deneyin hocam.

OEM kilidi açıksa büyük ihtimalle bootloader kilidi de açıktır. Yüksek ihtimalle root da vardır bu cihazda. Root olduğunu anlamak için cihazı tamamen kapatın hocam ses açma ve kapatma tuşuna aynı anda basın redmi logosu gelince bırakın eğer TWRP atarsa root vardır download modeye girer veya MIUI recovery'e girerse TWRP girmezse root yoktur. Bir deneyin hocam.
Hocam sorun olmaz değil mi? Eğer root olmasa bile nasıl çözebiliriz ki?

Yurt dışı ise ve OEM kilidi açık ise büyük ihtimal sizin haberiniz olmadan ona IMEI atılmıştır. İnternetten IMEI'sini sorgulayıp sizin cihazınıza ait mi değil mi öğrenebilirsiniz?

Bu wp açılmıyor wp sizi güvensiz listesine almış, cihazda root, Custom ROM olunca veya Play Integrity Strong değil ise bu ekran sizi karşılıyor ben de yaşadım bu sorunu. Çözümü Play Integrity Strong yapmak, bootloader kilidini kilitli gibi taklit ettirmek, rootu gizlemek. Veya ikinci bir cihazınız varsa oradan wp ye girebilir ana cihazınızı wpden 2. cihaz olarak gösterip oturum açabilirsiniz.
IMEI Sorguladım tamamen telefonun kendi IMEIsi

Kendi telefonumdan deneyim mi? Anneminkini.

Hocam sorun olmaz değil mi? Eğer root olmasa bile nasıl çözebiliriz ki?

IMEI Sorguladım tamamen telefonun kendi IMEIsi

Kendi telefonumdan deneyim mi? Anneminkini.
Hocam, bir deneyin hocam dediğimin ikisinden biri olsa zaten güç tuşuna basılı tutup tekrardan telefonu açarak kolayca çıkabilirsiniz bir sıkıntı olmaz. Root yoksa da emin olduktan sonra başka çözüm öneririz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı