Redmi Note 11S vs 12 vs 12S vs 12 PRO

Samsung alma şansım yok gibi bir şey seçeneklerim kısıtlı, bunlar çöp iğrenç A34 alabileceğin en mükemmel telefon falan diyor musunuz? Ben de Samsung hakkında bilgi sahibi olmadığım için de sıcak bakamıyorum pek ayrıca.

Eğer kaçak alabiliyorsan Redmi Note 12 Pro 5G modelini al. 4G modelini sakın Alma.
evet öyle alacağım ben de o yüzden ısrarla o model hakkında soru soruyorumdsfjlkhdsjkfc teşekkürler

Samsung alma şansım yok gibi bir şey seçeneklerim kısıtlı, bunlar çöp iğrenç A34 alabileceğin en mükemmel telefon falan diyor musunuz? Ben de Samsung hakkında bilgi sahibi olmadığım için de sıcak bakamıyorum pek ayrıca.

Xiaomi kesinlikle alınmaz A34 varken. Yazılımı zaten kötü. Hemen yavaşlamaya mahkum cihazlar.

Hocam ben alınmaz diyorsam alınmaz vatana gidin kendi gözünüzle bakın ama tercihim A34.

Xiaomi kesinlikle alınmaz A34 varken. Yazılımı zaten kötü. Hemen yavaşlamaya mahkum cihazlar.

Hocam annemde Redmi Note 10s var MIUI 12'deyken 40-50 dk fulluyordu şimdi MIUI 14 geçince 1 saat 20 dk civarı.

Forumda random yasak.

Hocam o eskidendi. Şimdiki kaliteli Xiaomi'ler kesinlikle yavaşlamıyor aksine performansı artıyor güncellemelerle.

Tamam hocam ama yazılımı One UI'e göre yine de kötü maalesef. Dediğim gibi S20FE alsın bence. Hem donanım hem yazılım ;).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı