Redmi Note 13 HyperOS 2 güncellemesinden sonra arayüzde kasma sorunu?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Başlıkta belirttiğim gibi kasma sorunu var, telefonu sıfırlasam düzelir mi veya herkeste var mı bu sorun?

Başlıkta belirttiğim gibi kasma sorunu var, telefonu sıfırlasam düzelir mi veya herkeste var mı bu sorun?
Cihazın işlemcisi çok yetersiz. Note 12'de MIUI 14'de bile takılmalar oluyordu. HyperOS 2'yi Redmi * 13 serisinin düşük cihazlarına bile getirip Note 12 Pro 5G'ye getirmemelerini aşamıyorum. Size önerim bir süre bekleyip gelecek yeni güncellemeleri yapmanız. Belki onlar toplayabilir.

Cihazın işlemcisi çok yetersiz. Note 12'de MIUI 14'te bile takılmalar oluyordu. HyperOS 2'yi Redmi * 13 serisinin düşük cihazlarına bile getirip Note 12 Pro 5G'ye getirmemelerini aşamıyorum. Size önerim bir süre bekleyip gelecek yeni güncellemeleri yapmanız. Belki onlar toplayabilir.

1-2 güne geçti bende.

Cihazı yarım saat falan kullandıkça kasma geçiyor ama telefon tamamen kapalı olmamasına rağmen birkaç saat sonra telefonu kullanmaya başladığımda kasmaya başlıyor.

Cihazı yarım saat falan kullandıkça kasma geçiyor ama telefon tamamen kapalı olmamasına rağmen birkaç saat sonra telefonu kullanmaya başladığımda kasmaya başlıyor.
Aynısı. Formatlayıp hyperos 2 geçebilirsin bende kasma yok.

Cihazın işlemcisi çok yetersiz. Note 12'de MIUI 14'te bile takılmalar oluyordu. HyperOS 2'yi Redmi * 13 serisinin düşük cihazlarına bile getirip Note 12 Pro 5G'ye getirmemelerini aşamıyorum. Size önerim bir süre bekleyip gelecek yeni güncellemeleri yapmanız. Belki onlar toplayabilir.

Note 12 Pro 5 g 2022 de çıkmış güncelleme ömrünü 2 yıl vermişler güncelleme desteği de bittiği için gelmiyor ama düz Redmi Note 12 de 2023 de çıktığı için o güncellemeyi vermişler Redmi Note 12 serisi de son güncellemesini alacak zaten.

Aynısı. Formatlayıp HyperOS 2 geçebilirsin bende kasma yok.

Hocam sende HyperOS 2 de formatlamış mıydın işe yaramayacaksa boşuna yapmayacağım çok uğraştırıyor her şeyi. Ve ayrıca şu an HyperOS 2 deyim.

Bu Xiaomi güncelleme desteği süresini çok az veriyor bu konuda iPhone ve Samsung kat kat daha iyi neden 2 yıl veriyorlar anlamıyorum. Sanki yazılımları çok iyiymiş gibi.

Telefona" hard reset" ve "wipe cache" işlemi yaptınız mı güncelleme sonrası?

Hayır yapmadım nasıl yapılıyor bilmiyorum riskli bir işlem mi?

Note 12 Pro 5 g 2022 de çıkmış güncelleme ömrünü 2 yıl vermişler güncelleme desteği de bittiği için gelmiyor ama düz Redmi Note 12 de 2023 de çıktığı için o güncellemeyi vermişler Redmi Note 12 serisi de son güncellemesini alacak zaten.

Hocam sende HyperOS 2 de formatlamış mıydın işe yaramayacaksa boşuna yapmayacağım çok uğraştırıyor her şeyi. Ve ayrıca şu an HyperOS 2 deyim.
Ağır tezgah bu ama ya. Bu firmalara aklım yetmiyor benim. Yazılımını yürütmekten aciz Note 12 nasıl benim cihazımdan daha çok güncelleme alabiliyor, zoruma gidiyor.

Ağır tezgah bu ama ya. Bu firmalara aklım yetmiyor benim. Yazılımını yürütmekten aciz Note 12 nasıl benim cihazımdan daha çok güncelleme alabiliyor, zoruma gidiyor.

Bende hyperosa geçtiğim için çok pişmanım bilmiyordum telefonu ilk aldığımda ne güzel MIUI 14 vardı gittim hyperosa geçtim keşke geçmeseydim.

Samsung bile düşük modellerine 5 yıldan az güncelleme desteği vermiyor bu Xiaomi akıllanmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı