Redmi Note 6 Pro Alınır mı?

Kamerası güzel fakat gece çekimleri için stok kamera uygulaması yetersiz. Farklı uygulamalar ile güzel. Ben de telefonu geçen gün aldım. Performansı vs. fiyatına göre iyi.

Selamlar, yaklaşık olarak sekiz aydan beri Redmi Note 6 Pro modelini kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, telefonum düzenli olarak MIUI ve güvenlik güncellemeleri alıyor. MIUI zaten çok başarılı ve stabil. Kamera performansına gelirsek, portre modu fiyatına göre gayet başarılı fakat mükemmel olduğunu söyleyemem. Gece yapılan çekimlerde biraz kumlu çekiyor, çok başarılı olduğunu söyleyemem. Bunlar haricinde kamera performansı gayet başarılı. Tamamen bir fiyat/performans modeli. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim fakat üstüne birazcık daha bütçe koyup Redmi Note 7 Pro modelini tercih edebilirsiniz.

1100 TL'ye Doğubankta satılıyor. Şu an İphone 6 kullanmaktayım ve memnun değilim. O yüzden fazla bir bütçem olmadığı için bu telefonu düşünüyorum.

Selamlar, yaklaşık olarak sekiz aydan beri Redmi Note 6 Pro modelini kullanıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, telefonum düzenli olarak MIUI ve güvenlik güncellemeleri alıyor. MIUI zaten çok başarılı ve stabil. Kamera performansına gelirsek, portre modu fiyatına göre gayet başarılı fakat mükemmel olduğunu söyleyemem. Gece yapılan çekimlerde biraz kumlu çekiyor, çok başarılı olduğunu söyleyemem. Bunlar haricinde kamera performansı gayet başarılı. Tamamen bir fiyat/performans modeli. Almayı düşünüyorsanız tavsiye ederim fakat üstüne birazcık daha bütçe koyup Redmi Note 7 Pro modelini tercih edebilirsiniz.
Telefonunuzda miui güncellemesi olduktan sonra açmayı denerken mi logosu gelip gittiği oldu mu? Bende böyle oluyor 2-3 kez denedikten sonra açılıyor (sadece güncelleme sonrası)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı